Terug
Blog header image

Blog 14: Mijn liefste wens, een tweede kindje

Al heel jong wist ik het zeker: ik wil moeder worden! Maar dat zou nog niet zo gemakkelijk gaan.. Of toch wel?
Lindsy83
7 jaar geleden

GRappig, ik heb vandaag ook net een blog geplaatst over onze tweede kinderwens die nog niet in vervulling heeft mogen gaan. Hoewel ik niet met medische oorzaken zit, waardoor het bij ons niet zou lukken, heb ik wel degelijk het besef dat het ook voor ons geen garantie is dat wij wel een tweede mogen krijgen. Geniet van het gezin dat je hebt en ondertussen hoop ik voor zowel jou als voor mijzelf dat het ons wel gaat lukken ;)

SwoosyQ
7 jaar geleden

Dat is zeker toevallig Lindsy83.. Uiteraard hoop ik voor jullie dat het (ook) lukt! Wees maar niet bang: ik geniet enorm van mijn gezin! En dat ga ik ook lekker blijven doen.. ;)

Blog header image

My family

💜