Snap
  • Zwanger
  • #zwanger
  • #baby
  • #babygirl
  • bijna23weken

Blij en gezegend!

In diezelfde week dat we erachter kwamen zwanger te zijn kregen we gek genoeg ook het geslacht al te weten. Normaal gesproken is dit iets waar je weken naar uitkijkt maar dit liep bij ons net even anders. Een bizarre maar achteraf gezien enorm mooie week.

Wat voel ik me blij, gezegend en zó dankbaar dat we dit alles nog eens mogen meemaken. Dat we nog een keer een kindje van ons samen, wederom een waar wonder in onze armen mogen sluiten. Een kindje waar we nu al van houden maar straks als ze er eenmaal is nog zoveel meer. Een lief klein meisje dat overspoeld zal worden met liefde. Net als haar zus en broer. Ik ben straks, over minder dan 5 maanden, moeder van 3 kinderen. Dat voelt nog zo onwerkelijk.

Je hebt het al kunnen lezen. Het wordt een meisje. Stiekem keek ik bij de eerste echo al naar het geslacht en ik meende echt een jongetje te zien. Bij de tweede echo vroeg onze verloskundige of we het geslacht wilden weten, ja knikten we beide instemmend en wederom dachten we beide een piemeltje te zien. Blijkt maar weer dat we geen echoscopisten zijn want compleet fout. Een meisje! Gwen, onze oudste dochter was zo, zo intens blij. Die riep al dagen: ‘ik wil een zusje want een broertje heb ik al’. Haar geluk kon niet op! 

_jnlrx's avatar
2 jaar geleden

Gefeliciteerd! Geniet ervan 💗

mindy_goodvibes's avatar
2 jaar geleden

Rijkdom , geniet ervan 🥰

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Ikdoeookmaarwat?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.