Snap
  • Zwanger
  • bekkenpijn!!
  • ziekenhuis!!

Bekkeninstabiliteit!!!! / ziekenhuis bezoeken!!!

Snap

In mijn vorige blog heb ik verteld dat ik veel last van bekkeninstabiliteit had.

Toen ik 27 weken zwanger was van mijn oudste zoontje. Kreeg ik te maken met instabiele bekken!

Ik begon die dag met werken en had al wel een beetje last van mijn bekken maar dat werd die dag alleen maar erger. Ik had de ochtend dienst dus wat voorraad die binnen was gekomen opruimen en voorraad maken voor die dag. Naarmate de dag vordert kreeg ik meer last. Ben toen naar huis gegaan omdat het echt niet meer ging. Kon bijna niet meer lopen. Ben toen minder gaan werken zo'n 4 uur per dag i.p.v 10 uur per dag. Dit ging beter maar de pijn bleef. Gelukkig op tijd gestart met fysiotherapie. Hierdoor kon ik tot mijn 34 weken door werken. 

De fysiotherapeut heeft mijn zodanig geholpen dat ik van de scherpste randjes af was. Pijn vrij was ik niet. Gelukkig kon ik bij mijn werk andere werkzaamheden doen dat ik ook op zijn tijd even kon gaan zitten.  Dit ook weer niet te lang want dan kon ik helemaal niet meer lopen. Dus om het half uur zitten en dan weer wat lopen. Zo kon ik toch 4 uur blijven werken. 

Toen ik eenmaal met zwangerschapsverlof ging was het rond december. De leukste tijd van het jaar normaal gesproken. 

Voor mij op dat moment niet. Mijn man is in december jarig en ik in januari. Wij vieren het altijd samen. wij schillen ook qua leeftijd niet veel maar 30 dagen van elkaar. Op de dag dat wij onze verjaardag zouden vieren had ik een afspraak bij de verloskundige. Niet wetende dat ik voor mijzelf een rollercoaster in ging van kleine ziekenhuis bezoeken. 

Toen we bij de verloskundige waren controleerde ze mijn bloeddruk die aan de hoge kant was. Ik moest even een plasje gaan doen om te kunnen controleren op eiwitten. Hier waren kleine vlokjes te zien. Ze wilde mij door sturen naar het ziekenhuis voor een ctg en nog een plastest of ik een zwangerschapsvergiftiging zou hebben. 

Wij naar het ziekenhuis de ctg aangesloten hier heb ik een uurtje gelegen. Onder tussen werd mijn urine gecontroleerd. Hier kwam gelukkig niks uit en met de kleine was ook alles goed. We mochten weer naar huis. Kon onze verjaardag toch nog doorgaan. 

Een weekje later precies hetzelfde verhaal. Nu ook weer doorgestuurd naar het ziekenhuis omdat ze het niet vertrouwde. Weer 1 uur aan de ctg gelegen. Weer alles goed. 

Meer vertel ik in mijn volgende blog!!!