Snap
  • Zwanger
  • baby
  • moeder
  • ziekenhuis

Begint mijn bevalling?

Daar ben ik weer...... de eerste belangrijkste moment is gebeurd.. ik ben de slijmprop verloren, het gebeurde afgelopen vrijdag ik ging naar de wc en ik dacht wat drijft daar nou en ja hoor het was een slijmprop, ik had die donderdagavond ook een klein beetje bloed verloren maar ik dacht geen zorgen en niet in paniek raken dus deed ik dat ook niet.

Ik had vrijdag wel naar het ziekenhuis gebeld omdat ik ook last heb van harde buiken al een paar dagen lang. Dus ik vertelde het zo en ik moest naar het ziekenhuis komen. Mijn vriend was net naar de wc en ik zei we moeten naar het ziekenhuis nou dan is het toch wel spannend wat er gaat gebeuren. We hadden voor de zekerheid het tasje en maxi-cosi meegenomen want ja je weet het nooit haha!

Eenmaal in het ziekenhuis aangekomen werd ik er een hartfilmpje gemaakt van de kleine van ongeveer 3 kwartier, mijn vriend en ik kregen een broodje en thee dus we werden goed verzorgd, mijn bloeddruk werd nog gemeten en die was vrij laag maar dat heb ik de hele tijd al dus geen zorgen maken. Na 3 kwartier werd er een echo gemaakt van de kleine en die schijnt dus toch nog gedraaid te zijn helaas nog wel met het kontje naar beneden maar lag nu met het hoofdje aan de rechterkant, heel bijzonder. Voor de rest zag het er goed uit.

Ik moest ook mijn urine inleveren i.v.m. een blaasontsteking maar de urine zag er goed uit. Het is nu afwachten maar ja het kan zo nog een paar weken duren maar ze denken in het ziekenhuis dat het niet lang meer gaat duren, ik heb ook al hele lichte weeen dus je weet het nooit. Het is nu wel spannend want ja hoe lang gaat het nog duren, een dag een week of weken?????

A.s. vrijdag moeten we weer naar het ziekenhuis voor controle.