Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Babyshoot, 9 maanden oud

Vanmorgen weer een babyshoot afgemaakt. Geeft een voldaan gevoel, en je weet dat je mensen blij gaat maken. Kan alleen maar goed voelen.

Het is een heerlijke werkweek deze week. Gisteren een dagje op een jaarmarkt rondgelopen en hele leuke dingetjes gevonden die ik kan gebruiken tijdens shoots.

Vanmorgen weer een shoot afgemaakt. Geeft een voldaan gevoel, en je weet dat je mensen blij gaat maken. Kan toch alleen maar goed voelen ;)


Babyshoot

Vanmiddag stond er een babyshoot gepland van een mannetje van 9 maanden die langs kwam voor zijn fotoshoot. Zijn ouders gaven aan dat ze zelf een goede camera hebben en al veel foto's gemaakt hebben tijdens zijn jonge leventje, maar dat een echte fotoshoot in een studio toch wel specialer is als de foto's die zij thuis maken.

En tijdens de shoot benadrukten ze dat ook nog eens diverse malen. Ze vonden het helemaal geweldig, Stijn had het naar z'n zin en dat werkte heerlijk. De ouders mogen weer hun keuze gaan maken, ze keken er erg naar uit.

De avond ga ik vullen met dit blogje en nog wat werken. Zaterdag en zondag lekker naar buiten voor twee familieshoots op het strand. Zag dat de weersvoorspellingen niet verkeerd worden en dat is fijn, want fotograferen in de regen is natuurlijk niet echt heel leuk.

Lijkt u het zelf ook leuk om een shoot met uw kind te doen. Op de website van Wonderfull Moments vindt je meer informatie.