Snap

Babynaam bekent maken of toch niet?

Al verklapt of je baby een meisje of jongen word?? Nu nog de naam voor je houden of toch maar zeggen?

Hallo dames,

Lastige keuze's wat gemaakt moeten worden tijdens de zwangerschap! Ik ben nu voor de eerste keer zwanger van een jongetje! Veel mensen weten niet of ze t geslacht moeten 'verraden' of het geheim moeten houden! Deze heb ik toch bekent gemaak door een taart met de kleur erin! Deze was blauw waar wij erg blij mee zijn! Ook de naam is een zeer lastige keuze! Weetje wel zeker dat het de naam is? Zullen we hem bekent maken of toch maar geheim houden? Zeker moeilijk voor je te houden als mensen het proberen te gaan raden haha! Hoe denken jullie erover ?

7 jaar geleden

Wij hebben alles geheim gehouden tot het moment dat duidelijk werd dat mijn tante de geboorte van heer achter neefje niet zou halen. Ik heb toen aan mijn moeder gevraagd of zij het via haar zus wilde vertellen. Dat is helaas niet meer gelukt. Als de situatie niet zo geweest zou zijn hadden we ook het geslacht geheim gehouden. Omdat mensen ons hielpen met spullen heb ik wel een beetje verteld dat we een zoontje verwachtte. De naam hebben we geheim gehouden tot hij geboren was. We wisten wel dat we goed zouden zitten met die naam maar ik wilde geen discussie van zou je nou wel of niet die naam doen?

7 jaar geleden

Het is vrij normaal in Engeland, maar ook in Amerika om het geslacht en de babynaam van te voren bekend te maken. Wij wilden het geslacht voor de bevalling niet weten (Lees: ik en vriend vond het uiteindelijk ook wel leuk ;)). Dus toen de co zei dat het een jongetje is interesseerde het me geen reet.. zat alles er op en er aan? Toen ze na een kwartier vroegen hoe hij ging heten.. wist ik de uitgekozen jongensnaam niet meer, haha! Bij een eventuele tweede zwangerschap zou ik erg twijfelen of ik het geslacht dit keer wel wil weten en laat ik denk ik mijn vriend beslissen, aangezien ik de vorige keer mijn keuze had doorgedrukt ;). Maar de naam, nee.. die houden we voor ons zelf tot we bellen na de geboorte.

7 jaar geleden

Wij wisten beide keren het geslacht pas na de bevalling. Daarna hebben we ook de naam bekend gemaakt. Onze oudste is een meisje en de jongensnaam die we toen hadden hebben we nog drie jaar geheim gehouden. Onze jongste is een jongen en heeft die naam gekregen.

7 jaar geleden

Nee alles verraden zou ik ook niet doen!! De dames die zwanger zijn hebben de naam van hun kindje al bekent gemaak. en ook ik vind dat het dan minder leuk is als andere de naam al kennen. Maar toch is het moeilijk om je mond te houden haha!