Snap
  • Zwanger
  • #momtobe
  • #babymoon
  • #sun

Babymoon

Hoii allemaal!

Vanuit grote hoogte schrijf ik mijn 2e blog!

Ik zit namelijk in het vliegtuig naar Kreta samen met mijn vriend! Wij zijn op heuse Babymoon! Want tja dat hoort er volgens mij wel een beetje bij. Het was in ieder geval een goed excuus voor ons op lekker op vakantie te gaan! ;) En dat vind ik nog best wel spannend met 27 weken zwangerschap!

Zo, ik had even een plaspauze onderbreking. (inmiddels ben ik tijdens de hele vlucht van een kleine 3.5 uur al 4 keer geweest)… Ik ben blij dat ik wij bewust de stoelen dichtbij het toilet hadden uitgekozen!

Bepaalde gedachten bevlogen mij wel even. Zoals, wat als mijn vliezen breken in het vliegtuig door de luchtdruk? Of tijdens de vakantie…? Naja, best stoer als in je paspoort van je kleine staat dat hij op Kreta geboren is. Al weet ik dat deze kansen klein zijn, het ging toch even door mijn hoofd!

Gelukkig zie ik nu voor mij op het scherm staan ‘Time to Destination’ 0:58 min! Pfff, so far so good!

Heerlijk even een 9 dagen niets… Goed.. ik wou dat ik dat kon zeggen, maar zelfs met mijn steeds dikker wordende buikje heb ik nog erg veel energie. Daar waar ik dacht waggelend op het strand te zullen lopen aankomende week, ben ik mij juist gaan verdiepen in leuke excursies op Kreta.

Wellicht wil ik mij niet overgeven aan het feit dat ik minder kan en mag. Natuurlijk neemt mijn vriend mij veel uit handen en doe ik het rustiger aan met sporten en til ik geen zware dingen meer. Maar veel rust pakken wanneer ik mij goed voel kan ik Energie wise niet.

Ik heb ook absoluut minder mobiele dagen.. Zoals van die dagen dat onze kleine man lekker tegen mijn blaas aan ligt en ik om de stap naar het toilet moet! Dan lig ik het liefst onderuit op de bank Modern Family te kijken en kijk ik Matthijs lief aan als ik een theetje of een mandarijn wil hebben. (oke, nu eerlijk....of een reep chocolade of een bak 1 liter ijs)

De afgelopen dagen voor de vakantie heb ik nog hard gewerkt!

Zoals ik in mijn vorige blog al aangaf vond ik het wel even spannend qua werk wat er zou zijn voor mij als zwanger model die niet meer de juiste modellen maten heeft.

Op aanraden van een collega mama model, schreef ik mij in bij Modelmama’s. Hét toonaangevende modellenbureau speciaal voor zwangere modellen of moeders, met opdrachtgevers door heel Europa, gerund door Eveline, zelf moeder en model. (Zij is overigens altijd op zoek naar moms-te-be en moeders met kids, die ervaring als model hebben. Neem een kijkje op haar website op www.modelmamas.nl)

Daar waar mijn maten te groot werden voor mijn ‘normale’ modellen opdrachten, begonnen mijn maten langzaam aan perfect te worden bij Modelmama’s. Maar ook gezien mijn best bescheiden buikje, die pas écht zichtbaar werd bij 25 weken, was het mogelijk dat er ook niet meteen veel werk zou zijn.

Gelukkig liepen mijn vaste inspreek en voice-over nog wel lekker door maar veel nieuwe inspreekrollen die altijd deadline gebonden zijn zou ik niet krijgen met een zwangerschapsverlof in het vooruitzicht. Dus ook dit zou afnemen. En ik ben nou eenmaal een bezige bij die enorm van haar ‘werk’ houdt. En dan bewust de aanhalingstekens aangezien ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt en ik juist alleen maar energie krijg van mijn werk!

Al best snel na inschrijven bij Modelmama’s kreeg ik de aanvraag of ik op korte termijn veel zou kunnen werken als doorpas model voor positiekleding merk Noppies.

Dat ik nog niet heel veel buik had was geen probleem. Juist wel goed eigenlijk! Want zo zou ik gedurende mijn zwangerschap met de kleding meegroeien en het is juist belangrijk voor hen om te weten of de positiekleding die zij ontwerpen gedurende je hele zwangerschap fijn zit!

Wat een leuk team aan dames werken er toch op kantoor daar! Elke dag kijk ik weer uit om voor ze door te passen.

Naast Noppies werd ik ook al gauw geboekt voor Supermom, Queenmom en Esprit by mom! Soms ben ik wel 3 volle dagen per week aan het werk voor ze.

Heerlijk dus voor een bezige bij als ik! :)

Wat wel een klein beetje vervelend aan dit werk is, is dat ik eigenlijk alles wat ik doorpas wil meenemen naar huis.. Wát een gave hippe collecties, die super comfortabel zitten en ook nog een enorm fashionable zijn!

En het voordeel van deze merken is ook dat veel kleding zo ontworpen worden dat ze ook ná je zwangerschap draagbaar zijn! Zoals hippe oversized vesten of truien, maar ook leuke jumpsuits of jurkjes!

Ik heb een aantal gave zomer ouftitjes van Supermom en Noppies die ik graag met jullie wil delen via mijn Social Media!

www.instragram.com/kailyvanstar

Wij zijn inmiddels op onze babymoon bestemming! Wij duiken lekker de zon in (met heeeeeel veel zonnebrand want een zwangerschapsmasker willen we niet natuurlijk) Tot snel lieve allemaal!

Liefs, Kaily

Dropje91's avatar
6 jaar geleden

Heb even een kijkje genomen op je Instagram, jullie zitten wel op een heerlijk plekje zeg! Geniet ervan!!

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij kailyvanstar?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.