Snap
  • Zwanger
  • zwanger
  • worden

Baby twee

12 december 2018: Onze zoon is nu 2 jaar en 3 maanden. De eerste anderhalf jaar waren zwaar door alle ziekenhuisbezoeken, onzekerheden en het slaaptekort. Gelukkig is er het laatste halfjaar veel veranderd en gaat het nu heel goed met ons alledrie. (Op de nachten na dan).

13 december 2018:

We hadden al gekozen om in februari met de pil te stoppen, maar dan zou ik nog voor 2 maanden moeten bij halen. We stoppen nu, vandaag is mijn laatste pildag. Spannend!

1 maart 2019:

Door vertraging van de verbouwing in ons huis hebben we gekozen toch nog te wachten. Gisteren echt de laatste pil en we gaan er nu echt voor. In die drie maanden is er veel veranderd, onze zoon slaapt sinds half januari eindelijk door!

19 maart 2019:

Hmm, mijn buik rommelt. Ook gaf mijn vriend aan dat mijn borsten groter zijn, het zal toch niet...? Nog even wachten voor we een test kunnen doen, of wanneer ik toch ongesteld word.

In 1 maand lijkt me wel erg snel. Bij onze eerste zoon was het de derde maand raak. Afwachten en niet teveel hopen.

23 maart 2019:

Wat kan een mens zichzelf gek maken. Mijn buik rommelt nogsteeds, inhouden gaat lastig. Afgelopen week hebben heel veel collega's een compliment gegeven over mijn haarkleur. Uhm, ik heb dikke uitgroei en heb er niets aan gedaan. De aderen op mijn borsten zijn veel zichtbaarder en krijg ik nou een snor? Gisteravond deed ik een ovulatietest die ik had liggen, positief. Heb ik nu pas mijn eisprong of is de lH waarde in mijn lichaam hoog? Ik maak mezelf gek. Nog een paar dagen wachten...

28 maart 2019:

Vroege test gedaan, negatief. Het zit dus in mijn hoofd en ik had waarschijnlijk een late eisprong. Geeft niets, binnen 1 maand is ook wel heel erg snel.

23 april 2019:

Weer ongesteld, jammer. Het verlangen naar een tweede kindje is zo groot. Ik las overal dat je bij een tweede een stuk minder ermee bezig bent, nou dat telt niet voor mij. Elk kwaaltje wordt gegoogled of het met een eventuele zwangerschap te maken kan hebben. Ik ben er iets teveel mee bezig...

24 april 2019:

De ongesteldheid waren 2 druppels, vanmorgen zei mijn zoontje dat mama ook een baby in de buik heeft. Dus toch een action test gedaan die ik had liggen, negatief, of toch... Als ik heel erg goed kijk zie ik toch een streepje. Test van de Kruidvat gehaald, twee streepjes! Ik ben alleen thuis, tranen in mijn ogen. We krijgen eind december of begin januari een baby!

25 april 2019:

Mijn partner gisteravond een babyshirtje gegeven met daarop 'papa is de liefste'. Wat was hij blij verrast! 

5 jaar geleden

Dankjewel!

5 jaar geleden

Gefeliciteerd♥️

5 jaar geleden

Bedankt! Ja heel bizar hoe snel ze zoiets merken!

5 jaar geleden

Bedankt!