Snap
  • Zwanger

Babboe bakfiets voorselectie

'Gefeliciteerd, jij zit in de voorselectie!' Luidt de titel van de mail die ik gisteren ontving.

Nietsvermoedend checkte ik gisteravond laat nog even mijn mail voor ik ging slapen. Ik had een drukke vrije dag achter de rug en was behoorlijk moe. Mijn oudste kind logeerde bij oma en de jongste lag ziek op bed. Mijn energielevel was low, mijn ogen te zwaar om nog open te houden. Totdat ik daar dat ene mailtje las van Mamaplaats. 

Mijn energielevel schoot omhoog, de moeheid leek ineens verdwenen! 'Whaaaaaaaaaa', juibelde ik uit! Mijn man die me al ongeveer een uur op de bank had zien hangen verbaasde zich over de enorme uitspatting. De adrenaline schoot door mijn lijf alsof ik de Babboe bakfiets al in mijn bezit had.

In geuren en kleuren verteld ik mijn man hoe heerlijk het zou zijn als ik die bakfiets zou mogen testen. Ineens was ik niet meer moe en kon ik fantaseren over het heerlijke voorjaar dat nu voor ons ligt al fietsend op de Babboe bakfiets tussen de weilanden door! Wat een vrijheid en onafhankelijkheid geeft die bakfiets mij!

Slapen ging natuurlijk nauwelijks.... Vind ik het 's nachts vreselijk dat mijn zoontje me regelmatig wakker houdt, vannacht leek alles even zo erg niet. Terwijl hij jammerend in z'n bedje lag me koorts, sloop ik naar z'n kamertje en pakte hem uit z'n bedje. Op m'n schoot troostte ik hem, gaf hem wat water en vertelde hem over de mooie ritjes die we misschien binnenkort wel konden gaan maken... Rustig viel hij in slaap en ook ik kon uiteindelijk dromen over de Babboe bakfiets! Nu maar hopen dat het niet bij dromen blijft en ik deze blog voort kan zetten met mijn Babboe bakfietservaringen.

Annemarie