Snap
  • Zwanger
  • zwangerschap
  • bevallen
  • moeder
  • tienermoeder
  • alleenstaande

Angst voor de bevalling

5 jaar geleden

Heel normaal die angst. Ik had dat ook bij de 1e. Op het moment dat het begon helemaal niet meer aan gedacht. En naar 4 dagen weeen alleen maar blij dat ik eindelijk mocht persen. Dat was het minst erge van allemaal. Onze lichamen zijn er op gebouwd en je gaat je verbazen wat voor kracht je in je hebt als vrouw. En tjaa het gaat er altijd makkelijker in als eruit?. Iig succes met de bevalling en geniet nog even van het getrappel in je buik. Het komt goed, ow en niet teveel internet checken.

5 jaar geleden

Ik had deze angst even kort rond 10 weken. Op een gegeven moment liep ik in de stad en zag ik allemaal vrouwen lopen met meer dan één kind. Oudere vrouwen, jongere vrouwen, hele dikke vrouwen, vrouwen die er een nogal andere levenstijl op na houden dan ikzelf... en zij hadden allemaal méér dan één kind. Het bevallen was hen dus gelukt en ze hebben zelfs een volgende zwangerschap & bevalling aangedurft. En als zíj het konden (zo dacht ik bij enkele exemplaren) dan moest ik het toch zeker ook kunnen...? Die gedachte heeft mij over deze angst heen geholpen.

5 jaar geleden

Lief van je ❤️

5 jaar geleden

Oh ik ben morgen 25 weken, dan verschillen we niet veel! Ja, mijn moeder weet er al wel vanaf, verloskundige nog niet. Was daar vandaag maar was een stagiaire bij en ik vind de bevalling en alles eromheen vrij persoonlijk, dus ik wacht nog tot de volgende afspraak.