Terug
Blog header image

Anderhalf jaar onderweg, met her en der een time-out!!

Wij zeiden NEE tegen het UMCG!!! Van kil en koud naar warm en vertrouwd!!
Lindsy83
6 jaar geleden

pffff je liet mij ook bijna van mijn stokje gaan met die foto... Ik kan niet tegen naalden ;) Wat fijn dat jullie een plekje gevonden hebben waar het wel goed voelt!

JustKIDding
6 jaar geleden

ja had ik wel op gehoopt maar nooit zo verwacht!! Wil iedereen deze kliniek van harte aanraden. Deze mensen zijn gewoon geweldig. Haha, ik ben zelf gelukkig helemaal niet gevoelig voor naalden, bloed ed, manlief echter wel. haha erg grappig om te zien altijd. we kunnen er samen altijd smakelijk om lachen.

Blog header image

Bijna 4

En zo is mijn aller aller leukste meisje alweer bijna vier 💗💗 ik vind dit zó zo spannend.. bijna naar de basisschool, écht baby af..