Snap
  • Zwanger
  • zwangerschap
  • baby
  • zwanger
  • echo
  • Pretecho

And it's a ....

De afgelopen paar weken zijn wel een stuk beter verlopen. De misselijkheid en het overgeven zijn gelukkig voorbij. Wel ben ik nog enorm moe en heb ik regelmatig last van hoofdpijn. Ik merk dat wanneer ik te weinig heb gegeten en gedronken dat de klachten erger worden. Hierom probeer ik nu op vaste momenten wel echt wat te eten en te zorgen dat ik altijd een glas water in de buurt heb. 

Vorige week hebben wij een controle gehad waarbij we ook voor het eerst naar het hartje hebben mogen luisteren. Wat is dat een speciaal moment zeg! Er valt dan een last van je schouders af, beseffende dat het mensje binnen in jou het nog goed doet. 

Gisteren met 17 weken de pretecho gehad. Gelukkig mocht mijn man mee om dit geluk live mee te maken. Vol overtuiging dat het een meisje zou zijn kregen wij te horen dat het toch echt een jongetje was en er zeker niet zuinig over was haha. Ja echt.. mijn zoontje z'n eerste dickpic werd met ons gedeeld. Eenmaal in de auto stroomde de tranen van geluk over mijn wangen en ook mijn man kon niet stoppen met glimlachen. Hierna zijn we naar Babypark gereden en hebben we volop blauwe babykleding ingeslagen. Het echte inkopen kan beginnen. In de avond hebben we de toekomstige opa's en oma's ingelicht. Iedereen is door het dolle heen haha. 

+ hebben andere dames ook dat hun placenta lijkt op E.T. xD. Thuis keken we samen naar de echo foto's en viel het ons op haha (zie kopfoto)

3 jaar geleden

Wat leuk, gefeliciteerd!

3 jaar geleden

👍

3 jaar geleden

Dankjewel 😁

3 jaar geleden

Gefeliciteerd 🥳