Snap

Alweer een moederdagblog

Van: "Je hoeft toch geen ontbijtje op bed?" tot "Neehoor Mama, die heb ik niet gemaakt maar juf". Dit is mijn moederdag ♡

Ik zie al vele berichten en blogs voorbij komen op de vroege morgen. Het is namelijk moederdag!

Bij mij voelt iedere dag als moederdag sinds Jackie is geboren, maar toch is deze extra speciaal. Dat komt omdat de kinderen iets voor je geknutseld hebben of een cadeau hebben gekocht en dit vol zenuwen eindelijk mogen geven.

En daar geniet ik nog het meest van, die trotse koppies vol liefde met hun zelfgemaakte knutsels ♡

Hoe mijn moederdag begon?
Gisteren kreeg ik al de vraag; “uhh je verwacht toch niet een ontbijtje op bed, of wel?” haha neehoor hoeft niet. Vanmorgen begon het heel goed, Lilly werd lachend in mijn armen wakker en Jackie gaf vol trots haar knutsel. Toen ik mijn mooie geknutselde gieter zag en vol trots vroeg: “Oh wauw Jackie, heb jij die voor mamma gemaakt?” Zei ze heel droog; “Nee heeft juf gedaan, ik ging spelen.” Uhhh oke, later bleek dat ze wel zelf de gieter had geknutseld maar juf de bloemzaadjes en beste moeder-button erop heeft geplakt.

En ik kreeg ook een supermooie armband met de namen van de kinderen.
Ja toch is deze moederdag een hele mooie dag!

FIJNE MOEDERDAG IEDEREEN!

 

7 jaar geleden

Wat heb ik er zin in dat mijn zoontje straks ook met knutsels aankomt speciaal voor mij! ik moet nog even geduld hebben, maar straks ben ik ook een trotse moeder die op moederdag aan iedereen wil laten zien wat hij gemaakt heeft ;) Mooie armband!