Snap

Alweer bijna 8 weken zwanger en bijna de 1e echo #16

Het is alweer eventjes geleden sinds ik een blog postte.Helaas kwamen er geen reacties op mn vorige blog. Zou daar een reden voor zijn?

Het is alweer een tijdje geleden dat ik heb geblogd. 

Net iets voordat ik kon testen begon ik mij niet lekker te voelen en elke dag sinds ben ik de he dag door misselijk en moe. 

En wat is dat uitputtend zeg, de hele dag misselijk zijn, gelukkig gooi ik het er niet uit dus droog niet uit.

Ook geniet ik elke dag van t feit dat ik zwanger ben en het is gelukt en hoe bijzonder het is dat er nu zo'n wondertje in mn buik groeit. 

We zijn druk bezig in huis laatst een nieuw bed gekocht en in elkaar gezet en de kleine zn kamer is helemaal af. 

Nu alleen nog een bedje/wiegje voor ons 2e wondertje en t kamertje is helemaal klaar. 

A. s maandag mag ik dan eindelijk voor de 1e echo en zal het allemaal wat tastbaarder zijn. 

Superspannend deze tijd maar ook heerlijk genieten. 

Zal snel weer bloggen

6 jaar geleden

Heel plezier bij je eerste echo

6 jaar geleden

Ja ik ook pff zo spannend kan echt niet meer wachten. Gelukkig een druk weekend voor de boeg dan gaat t snel voorbij. Lief! je leest het vanzelf

6 jaar geleden

Denk dat er veel mama.s blij voor je zullen zijn!! Tja die echo dat duurt voor je gevoel altijd jaren;) misselijk zijn is meestal een goed teken... Ik hoop op een mooie blog met kloppend hartje!!

6 jaar geleden

Bedankt voor je leuke reactie :D en je uitleg. Heb nu de titel aangepast, wel een eer om te horen dat ik een van de mama's ben die je volgt. Ik begon te denken dat t niemand meer interesseerde terwijl ik op alle andere blogs gewoon reactie kreeg. Hoop dat mn blogs nu wel gewoon opend kunnen worden en iedereen weer gezellig mee leest en kan beleven. Zo zenuwachtig voor de echo en kijk er gelijk ook zo naar uit.