Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Alweer 27 weken en 30 Kilo rijker

Alweer 27 weekjes zwanger van ons 3e kindje en wat gaat de tijd snel voorbij. Onze oudste alweer ruim 3 en een half en mag na de zomervakantie beginnen met proef draaien in groep 1.

Onze jongste is bijna 9 maand en heeft sinds een paar dagen uitgevonden hoe ze moet kruipen. Ze racet ondertussen de hele kamer door en gaat overal aan.

En met 27 weken al 30 kilo zwaarder. Waar gaat de tijd heen? Nog ongeveer 10/11 weekjes en dan mogen wij ook zoon lief bewonderen, want ook hij zal via keizersnede geboren worden. Alleen nu gepland.

De meiden zijn allebei na ruim 36 uur inleiden en weeën met een spoedkeizersnee geboren. Een 3e keer gaan we dus echt niet meer proberen om het natuurlijk te laten komen, want ik krijg helaas toch geen weeën die doorzetten.

Hopelijk komen er niet zo heel veel kilo's meer bij, want ik moet ze ook weer zien kwijt te raken. En ik eet gewoon zoals normaal, dus daar kan het niet aan liggen.

Nog even genieten van me buik die maar blijft groeien, want die zal ik vast weer gaan missen en dit is de laatste keer dat ik dit mee mag maken.

11 jaar geleden

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Geniet ervan en ach, die kilo's, daar moet je je nu nog maar niet druk om maken. Dat is van later zorg.