Snap
  • Zwanger

Als je eierstokken beginnen te klapperen..

"Ik ga nooit trouwen en wil geen kinderen." Ik hoor het hem nog zeggen.

"Zou je dat dan willen? Trouwen?" Klonk het vanuit de woonkamer. Ik was met stomheid geslagen. Na al die niet zo stille hints was dit dan een aanzoek? Daar sta je dan brownie's te bakken. "Ja natuurlijk, weet je dat nou nog niet?" 

6 Jaar samen en ik hoor het hem nog zeggen. "Ik ga niet trouwen en wil geen kinderen." 

4 april 2014 hadden we de mooiste dag van ons leven. Vrij kort daarna besloten we samen dat we toch wel kindjes wilde. Ik in ieder geval, dat was een droom en dat wist hij. Onze beste vrienden trouwde datzelfde jaar in september, ik wilde dan niet met krampen ceremoniemeester spelen dus wilde ik in Oktober pas mijn spiraal laten verwijderen. 

Uiteraard hoop je dat je gelijk de eerste ronde zwanger word, ik kwam van een koude Kermis thuis. Ik haalde mijn hoop uit verhalen van internet, bijna moeders net als ik op fora. 

Ik had nog niet veel kaas gegeten van de NODs, DPOs en ovulatietesten. Dus de eerste paar maanden ging het maar op goed geluk. En elke ronde als de rode vloed weer kwam was ik zo ontzettend teleurgesteld. Ik werd er na wat onderzoek door geobsedeerd, ovulatie-en zwangerschapstesten vonden de weg naar de wc. En elke maand weer: "Je wil alleen maar intiem zijn op de goede dagen. Ik voel me echt gebruikt." Dat wilde ik niet, absoluut niet, maar loslaten was echt moeilijk. Er niet mee bezig zijn had ik graag gewild maar mijn lichaam schreeuwde er gewoon om. Ik moest en zou zo snel mogelijk moeder worden!

7 jaar geleden

Hi, Leuk dat je bent begonnen met bloggen! Veel plezier en succes :-) Liefs MMP