Snap

Als het niet lukt.....

Na 2 jaar nadat de kleine was geboren, besloten we voor de 2e te gaan.... Was het maar zo makkelijk?!

We proberen al 3 jaar zwanger te raken, nadat ik gestopt ben met de prikpil. Ik heb veel horrorverhalen gelezen op internet na gebruik van de prikpil en ik denk dat ik ook tot die doelgroep behoor! Bij onze eerste was het binnen 6 maanden raak, nu lukt het helaas niet...ik ben ten einde raad.... Heb besloten om het via het ziekenhuis te proberen, alles voor zoonlief die zoooooo graag grote broer wilt worden!! Wie Ooo wie herkend zich hierin? 

7 jaar geleden

Ik herken mezelf er niet in maar ik heb inderdaad een gekke ervaring met de pril pik gehad. Ik had er een jaar aangezeten maar wildw weer overstappen op de gewone pil. Er zat een tijdne tussen ik werd ongestelt..maar hoe?! Alsof ik aan het dood bloeden was, alsof alle menstuaties van een heel jaar lang in 1 keer kwamen. Niet ongesteld worden is volgens mij zoizo niet heel goed voor je vruchtbaarheid. Jouw situatie is wel echt super vervelend!! Ik hoop dat het jullie alsnog gaat lukken!! Heel veel succes en geef niet op! :)