Snap
  • Zwanger

allerergste nachtmerrie

in de stoel liggend met mijn benen omhoog, weet ik niet wat ik moet denken tranen stromen over mijn wangen

Wat is er gebeurd, heb ik dit gedaan?  lig het aan mij? 

shit jongens ik zie geen hartje kloppen... dit is iets wat je als ouders zijnde niet wil horen. gisteravond bij de verloskundige klopte het hartje nog hoor ik mijn vriend in de verte zeggen.

mijn zoontje van 17 maanden zit naast ons lekker te babbelen over broem broem auto's en ik ik zit in een slechte film je doet het niet je lig stil achter mijn baarmoeder, heb je pijn gehad?  nee dat kan nog niet hoor ik haar zeggen. een schrale troost ik ben 12 weken al best een poos maar nu beter dan over 8 weken je was niet goed...  je was ziek geweest misschien niet levensvatbaar misschien had je het open ruggetje wat bij mijn vriend in de familie zit. misschien was je recht komen te overlijden bij de geboorte alles misschien.... de waarheid is het is zwaar KUT!  

nu 1 dag later me nog zo zwanger voelen wachtend tot je eruit komt wat ik aan de ene kant niet wil blijf nog maar even bij mama in der buik veilig achter mijn baarmoeder even ben je nog van mij... even nog denken en dromen... maar aan de andere kant het is goed zo friemeltje kom maar zodat we afscheid van je kunnen nemen 

❤️❤️❤️

6 jaar geleden

super lief dankje!

6 jaar geleden

Ach meid... wat erg.. Dit is idd gewoon echt k,t heel veel sterkte met het verlies en dit verwerk proses!!! Dikke knuffel!!

6 jaar geleden

dankjewel ❤️

6 jaar geleden

dankjewel ❤️