Snap

Aftellen nu echt begonnen

30 weken zwanger. Het aftellen is nu echt begonnen!!

Ik ben nu 30 weken zwanger en het aftellen is vanaf gister echt begonnen. En jeeej wat is het snel gegaan! maar goed zwanger zijn van de tweede is ook echt heel anders dan zwanger zijn van een eerste! Heb nu een kleine meid die ook nog aandacht wil. Maar het is heerlijk!

Gister mijn eerste dag van de laatste maand dat ik moet werken. Nog tot eind november en dan heb ik (al) verlof! Mijn collega's vinden dat helemaal niet leuk en dat krijg ik ook vaak te horen en dat vind ik wel heel erg lief. Gelukkig voor hun ben ik voor het drukke seizoen begint weer terug (werk in het Toerisme en ben net voor Pasen weer terug aan het werk). Echter kan ik niet helpen in de voorbereidingen voor het seizoen en dat is toch wel raar. Tevens irritant voor mijn collega's. Mijn directe manager zit er pas vanaf juli, dus heeft nog nooit een seizoen voorbereid en mijn andere vaste collega werkt er nog niet zo lang. Ik ben ook altijd eerste medewerkster geweest (sinds de geboorte van mijn dochter niet meer en er is niemand die, die functie ingevuld heeft door bezuinigingen). Maar goed help ze deze maand nog zo goed mogelijk en schrijf alles op wat er nog moet gebeuren. Dat gaat zeker wel goed komen en dan erbij ben ik altijd nog telefonisch bereikbaar en ik zal in mijn verlof ook vast wel eens langsgaan om een bakkie te gaan doen!

Ook zijn wel thuis nu echt begonnen met het inruimen van de kinderkamer. De kids moeten straks samen om een kamer slapen en dit weekend gaan we hun kamer inruimen zoals wij het willen hebben. Dochterlief is logeren bij Opa en Oma dus Papa en Mama kunnen ongestoord hun werk doen.

Nog 10 weken en dan ben ik uitgerekend, maar de kleine vent mag ook best over 9 weken al komen. Niet eerder, want dan zitten we met kerst en/of nieuwjaar en dat vind ik voor een kind niet leuk om dan jarig te zijn. Dus kleine vent: nog 9 weken blijven zitten vanaf 5 januari mag je komen. Ook niet 2 weken te laat, want dan is je grote zus jarig!

En nu maar hopen dat hij luistert ;-)

10 jaar geleden

Zo grappig hé, we zijn nu met zijn drieën over de 30 weken heen en samen (zo voelt het) aan het aftellen. Ik heb vorige week te horen gekregen dat als ze nog niet zijn geboren ze rond week 37 worden gehaald. Dat is nog voor 15 december, mijn eigen verjaardag. Probeer ondanks dat je je wel verantwoordelijk voelt je werk te laten voor wat het is en lekker te genieten straks ook van je zwangerschaps- en vooral bevallingsverlof!

10 jaar geleden

spannend he haha

10 jaar geleden

Spannend! Geniet nog van je zwangerschap want voor je het weet is het voorbij!

10 jaar geleden

Wat spannend zeg! De tijd vliegt inderdaad voorbij! Heerlijk dat je nog maar even hoeft tot je verlof