Snap
  • Zwanger
  • zwangerschap
  • tweeling

aftellen… nog maar eventjes

Aftellen

Wauw.. ik kan het mij herinneren als de dag van gisteren. Die positieve test, die eerste echo waarop we twee hartjes zagen, de maanden waarin we samen toe groeiden en leefden naar het moment dat wij opnieuw ouders mogen gaan worden van twee baby’s. Dit zal voor ons de laatste keer zijn, we zijn compleet straks. En ook al weet ik dat het vast nog wel een keer zal gaan kriebelen en dat ik bij iedere zwangerschaps aankondiging bij ons in de vrienden/vriendinnen-groep echt nog wel een keer zal denken: “nog eentje dan?” Weet ik gewoon dat het goed is.

Er zijn genoeg voordelen aan het nu klaar zijn met, ik ben 30, getrouwd, mooi huis waar we nooit meer weg willen, 3 kids en fijn werk. Hopelijk geeft het ons een soort rust. Mijn man en ik hebben het er wel eens over, hoe zou het zijn gegaan als we er nu “gewoon” eentje zouden krijgen? Was het gezin dan ook compleet? Wanneer zouden we dan voor die derde gaan? We willen alle twee niet “te oud” nog weer in de luiers zitten maar even een paar jaar lekker genieten (als in geen gestress om slaapjes en ander baby gedoe). We kwamen tot de conclusie dat het nu eigenlijk prima voor ons is gegaan zoals het is gegaan.. we kregen het gewoon zo als het is, en dat is prachtig!

Inmiddels weet ik nu dat ik in de laatste week/weken zit. Mijn lichaam is op en ik ben er klaar mee. Maar wat heeft dit krakkemikkige lichaam een topprestatie neergezet. Ik ben er ondanks alle zware momenten enorm trots op, als ik straks mijn baby bubbel uit kom kan ik niet wachten om weer heerlijk te sporten en fit te worden. Tot die tijd krijgt dit lichaam rust, geen druk om weer “in shape” te komen, herstellen en genieten is mijn doel. 

hopelijk kan ik jullie snel voorstellen aan onze baby’s!

xx Antoinette.

3 jaar geleden

Succes met de laatste loodjes!