Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

ach nog maar 118 dagen te gaan....

ach die laatste 118 dagen doen we wel effe...... hoop ik athans maar ja ook dat hebben we echt niet in de hand!

Eindelijk weer eens effe een keer bloggen... het stomme is, ik ben al vrij vroeg in de zwangerschap bij huis komen te zitten, dus je zou denken dan heb je tijd zat om te bloggen....

Inmiddels zitten we in week 23 van de zwangerschap, nog maar 118 dagen te gaan, las ik vandaag toevallig, ach dat klinkt niet zo lang meer.... maar voor mijn gevoel ben ik er nog lang niet. Daar waar ik twee weken geleden nog last van allerlei kwaaltjes had, merk ik dat die nu weg zijn en heb ik zowaar vorige week een hele goede week gehad. heerlijk genoten, en dat was lang geleden.  De Bekkenpijn daarin tegen is weer meer op komen te spelen maar dat is wel een beetje logisch, doordat ik me beter voel, ga ik weer meer ondernemen, maar ja die verweking is er gewoon. Ik heb je inmiddels ook overgegeven aan kleine hulpmiddelen, zoals bijvoorbeeld een bureaustoel beneden, waardoor ik niet meer telkens op hoef te staan om me te verplaatsen door huis, de eerste paar keer voelde ik me behoorlijk invalide, maar naar mate ik het gemak er van had, heb ik me daar maar snel bij neergelegd. Mochten er overigens meer dames hiermee te maken hebben, ik houd me aanbevolen voor tips, omtrent bekkenpijn en de hulpmiddelen die er zijn!

De enige nieuwe kwaal die is komen op zetten is zuurbrand.... iemand daar nog tips voor??

We gaan vol verwachting lekker door, wel een heerlijke tijd voor de boeg, sint en kerst, als we dat maar hebben gehad dan gaan we ons voorbereiden op de bevalling!   

9 jaar geleden

Omeprasol bij de huisarts vragen dat is het enige wat bij mij werkte in de eerste zwangerschap. 8 maanden last van gehad laatste twee weken kreeg ik het voorgeschreven Nu met mijn tweede zwangerschap slik ik het al vanaf week 6 en ben nu 36 weken Werkt echt goed

9 jaar geleden

Hihi 117 dagen hoef ik nu nog maar..... hihi goeie tip die vanille vla, die was ik vergeten! Bedankt!

9 jaar geleden

Heb ik ook veel last van gehad en ik heb grootverpakkingen Rennie geslikt. Als ik aan de maximale dosis per dag zat ben ik vanillevla gaan eten, werkt ook prima! Succes (en veel plezier) de laatste 118 dagen!

9 jaar geleden

bedankt voor de tip!