Snap

6/7: Zwangerschapskleding, de volgende bestemming

Uitstallen. Foto's maken. Pakkende tekst schrijven. Mijn zwangerschapskleding krijgt een volgende bestemming.

Zeer binnenkort zit mijn zwangerschap er op en mag ik met onbeschrijfelijk veel liefde gaan genieten van ons prinsesje. Dit betekent ook dat mijn zwangerschapsgarderobe verleden tijd is. Jurken, jeans, leggings, truien, blouses, tanktops, blazers en meer. Stuk voor stuk hebben ze mij gekleed in de afgelopen 9 maanden. Elk kledingstuk heeft zijn eigen herinnering, vele combinaties zijn gemaakt, met trots de buik er in geshowd en nu...

Even heb ik overwogen alle zwangerschapskleding te bewaren, als herinnering aan mijn eerste zwangerschap. Om het vervolgens over 25 jaar alsnog weg te doen? Nee, dan verdient het nu al een betere bestemming. De herinneringen aan mijn eerste zwangerschap zitten immers niet in de kleding maar in de prachtige mini creatie die zich binnenkort bij ons zal aansluiten. Met mijn collectie zwangerschapskleding kan ik vele (aanstaande) vrouwen blij maken die er fashionable uit willen zien maar helaas om welke reden dan ook nu niet de middelen hebben om deze aankoop nieuw te realiseren. De volgende bestemming van mijn zwangerschapskleding is dan ook Marktplaats.

Gisteren heb ik uitgebreid de tijd genomen om een groot deel van de zwangerschapskleding te fotograferen en voorzien van een informatieve en aantrekkelijke tekst. Het vergt even wat tijd voor zowel een aantal goede foto's als een pakkende interessante tekst. De vrijdag is dan ook voorbij gevlogen maar het is gelukt, tegen het einde van de middag stond een groot deel van de collectie op Marktplaats. Het aantal views per item liep snel op, de biedingen volgden elkaar op, ik voorzag vragen van antwoorden, sloot deals en vandaag heb ik al meer dan de helft verkocht.

Sommige mensen hebben een klein verhaal bij de keuze van hun kledingitem. Het gaat van weinig geld tot een cadeau voor (schoon)dochter en van 'het is toch maar voor relatief kort' tot 'niet echt nodig maar als extra erbij'. Wat de reden, gegeven of niet, ook mogen zijn, ik ben blij dat ik anderen er blij mee kan maken. Marktplaats blijft een ideaal en prettig verkoopkanaal.

Maandag gaat het verkochte deel op de post of wordt opgehaald. Vermeld onder voorbehoud want wie weet lig ik te bevallen. Overgebleven zijn nog twee skinny jeans, één zomerjurkje, één winterjurk, twee t-shirts, één blazer en één tanktop. Het zijn de stukken die mij nu nog het prettigst zitten, gecombineerd met een deel van mijn gewone kleding die ik in al deze 9 maanden ook nog aan kan. Misschien hou ik de twee skinny's nog wel het langst want eerlijk is eerlijk, de band voor over de buik die aan de skinny's bevestigd zit zijn wel enorm comfortabel ;-).

Wat hebben jullie met je zwangerschapskleding gedaan?

6 jaar geleden

Zou het? Zou het? Ja toch? Hoop dat alles goed gaat en dat genieten eerste prioriteit heeft boven het bloggen!!

7 jaar geleden

Het is nu wel lang stil... Is ze dan toch op de uitgerekende dag gekomen? Ik hoop dat alles goed is met jullie en dat jullie heerlijk mogen genieten van elkaar!

7 jaar geleden

Na 3 dgn geen nieuwe blog, word ik toch wel nieuwsgierig hoor! ;)

7 jaar geleden

Ben zó nieuwsgierig!!!! :D