Snap

5 weken en 2 dagen zwanger

Shit eindelijk weer zwanger en dan toch misschien een donderwolk boven deze zwangerschap!!

In mijn vorige blog konden jullie lezen dat we via een cryo traject wederom ouders mogen worden. Nou had ik op dag 16 na de terugplaatsing een bloedtest laten doen bij de huisarts. De volgende dag mocht ik bellen voor de uitslag. Hij was positief maar het hcg was wel wat laag voor de termijn namelijk 67. Dit kon 2 dingen betekenen het word een miskraam of ik heb een late innesteling gehad. Jeetje dat was wel even slikken want mijn grootste angst werd hiermee misschien waar. Aangezien ik in een kunstmatige cyclus zit zal ik pas bij de echo erachter komen of het goed of fout zit. Voor mij zijn deze weken dus best zwaar aangezien ik nu tussen hoop en vrees leef. Mijn testen blijven wel mooi oplopen en aankomende maandag komt de vrouw van moeders voor moeders hier langs voor de intake. Ik probeer zoveel mogelijk te genieten en te ontspannen, hoewel dit gewoon weg niet altijd lukt helaas. 30 maart zal de echo zijn en zal dan ook een blog plaatsen over hoe deze is gegaan. Uiteraard hoop ik hier dan goed nieuws te plaatsen!!

7 jaar geleden

Dank jullie wel!! Erg lief!! ????

7 jaar geleden

ik duim voor je op goed nieuws!

7 jaar geleden

Wat een spanning! Ik duim met je mee!