Snap

5 tips contact maken met ongeboren kind

Wie weet spreek jij je kindje in je buik ook regelmatig toe. Of je legt je hand op je buik en voel je dat je kindje daar op reageert. Voor de één is dat contact maken een vanzelfsprekend iets, er groeit immers een levend wezentje in je buik.  Voor de ander is dat minder vanzelfsprekend: je kindje is nog niet geboren en wellicht vraag je je af wat zo’n kleine allemaal meekrijgt.

Voor mij en mijn zwangerschap voelt het dat het kindje al langere tijd bij me is. Vanaf het begin van de zwangerschap of eigenlijk al van daarvoor. Het kindje staat in verbinding met me, het zit in mijn buik en we zijn aan elkaar verbonden door de navelstreng.  Maar die verbinding gaat veel verder dan alleen die lijfelijke verbinding, het is een verbinding op zielsniveau. Er is een zieltje rondom of in mij, dat straks geboren wil worden. En met dat zieltje kan ik contact maken.

Ik praat regelmatig met het kindje. Al in een vroeg stadium van mijn zwangerschap...
Lees hier verder.

Middels intuïtief communiceren/reading is het mogelijk het contact met je ongeboren kindje verder uit te breiden. Er wordt op zielsniveau contact gemaakt met je kindje. In mijn werk als intuïtief coach begeleid ik aanstaande ouders hierin. Het is bijzonder om in deze fase kennis te maken met je kind. Het vertelt je iets over zijn of haar karakter. Wat het van jullie ouders wil leren én wat jullie van het kindje kunnen leren. Een mooie manier om je kindje welkom te heten. Tevens geeft het je vertrouwen, het is een voorbereiden op de bevalling en het aanstaande ouderschap. Heb je interesse of wil je meer informatie kijk dan hier.

7 jaar geleden

Hoi Maud. Wat fijn dat je dit artikel beschreven hebt, zodat mensen hier meer over kunnen lezen! Vind je het leuk om jouw ervaringen te delen in de besloten facebookgroep "spirituele ervaringen zwangerschap/geboorte" ? Ik deel hier ook mijn ervaringen om vanuit klank-ontspanning het contact met ongeboren zielen mogelijk te maken. Het is een mix van mensen die hierin werkzaam zijn en mensen met een kinderwens, zwangeren, ouders en zelfs toekomstige grootouders. Iedereen met interesse is welkom!