Snap
  • Zwanger

4 weken zwanger. Iemand moet het weten!

Deze week ben ik vier weken zwanger. Moet ik echt nog 6 tot 8 weken mijn mond tegen iedereen houden?

15-11-2014 t/m 21-11-2014. De vierde week dat ik zwanger ben. Ik merk dat ik het moeilijk vind dat ik met niemand over mijn kwaaltjes kan praten. Mijn man is mijn gekwebbel inmiddels ook wel een beetje zat en kijkt volgens mij een beetje op tegen de komende 8 maanden. Misschien moet ik toch maar eens van gespreksonderwerp veranderen?

Maar met wie moet ik het dan hebben over die pijnlijk borsten, die buikkrampen en alle nieuwe symptomen. Het lijkt wel alsof er tot nu toe elke week een symptoom extra bij komt.

Week 2: pijnlijke borsten.
Week 3: buikkrampen.
Week 4: Last van mijn onderrug.
En ik heb continue honger. Al vanaf week 2. Ook was ik gisteren behoorlijk emotioneel. Oei, dat houdt toch niet 8 maanden lang aan?

Van de week ben ik bij mijn beste vriendin om de thee gegaan. En ja hoor, ik flapte het grote nieuws er gewoon uit! Eindelijk iemand die het weet en waar ik mee kan praten. Leuk feitje: zij en haar man zijn ook bezig voor hun eerste kindje. Deze maand start voor hun ronde 2. Spannend!

En zo heb ik opeens toch iemand met wie ik hier eindeloos over kan praten en wordt mijn man een beetje ontzien. Fijn voor hem, fijn voor mij!

9 jaar geleden

haha, begrijpelijk. Hier mijn uitleg. 18-10-2014 was de eerste dag van mijn menstruatie. Dus op 25-10 was ik 1 week "zwanger" . De week daarna is dus 1 week + x dagen. Op 1-11 was ik 2 weken "zwanger". Mijn eisprong vond plaats op 2-11, dus 2 weken + 1 dag. Dus in de loop van die week begonnen mijn symptomen. technisch gezien dus de 3e week, maar ik heb het dan over 2 weken + 4 dagen bijvoorbeeld. Hopelijk heb ik het zo duidelijk uitgelegd.

9 jaar geleden

Gefeliciteerd in elk geval, en geniet er vooral van, met kwaaltjes en al.. het hoort er allemaal bij, en met de eerste kun je alles bewuster meemaken dan als je al een uk hebt rondlopen die al je aandacht nodig heeft :) Dus, geniet er lekker van meid!

9 jaar geleden

Ik vroeg me ook al af hoe ze dat telde! :)

9 jaar geleden

Ja hoor die symptomen had ik ook al zeer vroeg na de verwekking gelijk! Valt dus prima te koppelen aan een zwangerschap, omdat ik exact weet wanneer de verwekking bij ons gebeurd is. Kwaaltjes komen en gaan, over het algemeen is het tweede trimester het prettigst zodra je weer wat energie krijgt ;)