Snap
  • Zwanger

35 weken, nog 4 weken te gaan..

De week is bekend dat de kleine meid geboren gaat worden. De datum nog niet. Laten we nog even alle kwaaltjes haarfijn overdoen..

Omdat de eerste twee via de keizersnede zijn gekomen heb ik weinig keus en wordt dit automatisch ook een keizersnede. Aan de ene kant een geruststellende gedachte dat de hechtingen weer netjes op een rijtje zitten en niet elders dus dat ik gewoon kan plassen en ik van te voren weet wanneer ze gaat komen zodat deze regeltante alles in kan plannen, maar toch zit er weer een langere herstelperiode aan vast dan wanneer ze via de normale weg zou komen en ben ik niet met een dag weer thuis en zal ik het huishouden uit handen moeten geven. Oh en gezien ik daar dan toch lig op die tafel wordt alles gelijk permanent afgebonden dus dit is dan ook echt de allerlaatste keer dat die ritssluiting open en dicht gaat. 

Maar goed! Dat zijn allemaal details, gelukkig vergeet ik het vast weer snel achteraf en krijg ik er wat moois voor terug. Ook hoef ik me kwa anticonceptie niet meer druk te maken, mijn vriend is allang blij dat hij het niet hoeft te doen, wat zijn mannen toch een watjes wat dat betreft.. 

Ik heb sinds een week of twee minder last van maagzuur, dacht eerst dat het mijn fantastische dieet van water was, maar ook daar kan ik het gewoon van krijgen dus het moest toch echt wat anders zijn. De kleine Meis is naar beneden gaan liggen en de bips opzij, nu liggen er de voetjes die prinsheerlijk trappelen maar dat doet zoveel minder pijn dan hoe ze eerst lag. Nu komen wel de kilo's wat sneller dan afgelopen maand, eten is weer leuk. Kan nog niet teveel in 1 keer eten, dit denk ik omdat alles nu tegen elkaar geperst ligt ofzo. Zit snel vol maar goed ik eet vrij snel erna weer.. 

Door het trappelen komt toch wel weer de maaltijd naar boven dus mocht ik door de zwangerschap dementie vergeten wat ik een uur ervoor had gegeten dan word ik er weer fijn aan herinnerd. 

Al mijn onderbroeken zitten tegenwoordig als een strak stringetje, heb geen positie ondergoed gehaald waar ik nu enorm spijt van heb uiteraard, die kilo's gaan echt niet alleen op die buik hè.. 

De box staat eindelijk en ik was o zo trots erop, mooie kleuren die perfect matchen met het hoeslakentje voor het matrasje erin. Totdat ik las dat men een boxkleed bovenop dat matrasje doet of zelfs zonder matrasje maar dat boxkleed hoorde erin of je bent een ontaarde moeder. Hornoonbom dat ik ben kon ik wel huilen want jeetje ik wil die kleine niet te kort doen, maar ik vind het al mooi zónder kleed! Anders haal je het hele match effect toch weg.. dus ik ga een nieuwe Trent starten, box zonder kleed, maar matching hoesje over het matrasje!! 

35 weken, nog 4 te gaan, nog elke ochtend misselijk maar gelukkig nog wel goed ter been! Die moeheid slaat nergens op want zodra ik ga liggen willen mijn benen de marathon lopen dus ik val staand tegenwoordig in slaap. Gaat allemaal over zeggen ze, ik hoop de bijpassende wallen ook. Al zou ik de gouden tip wel willen tegen die onrustige benen, al die standaard dingen helpen namelijk niet en om nu elke dag de straat rond te rennen met die dikke buik..

Dit was mijn update, nog tips voor die onrustige benen? Of vinden jullie dat ik ook een boxkleed moet halen omdat ik er anders niet bij hoor? Of hebben jullie andere tips voor de laatste vier weekjes voor me? Ik hoor ze graag! 

7 jaar geleden

Hier ook alleen maar een matrasje met hoeslaken gehad! Werkte heel goed. Wel met een molton eronder.

7 jaar geleden

Onrustige benen is verschrikkelijk. Hard laten masseren lijkt te helpen voor even. Hier ook een boxmatrasje en boxkleed. Extra zacht. Maar nodig, ach nee. Al zou ik zoals jij hebt gedaan ook idd voor een zacht matras kiezen ipv alleen een boxkleed op zon harde onderplank. Maar ook dat doen mensen en vinden dat weer voldoende. Ieder z'n ding. Succes nog even met je zwangerschap en hormoondrift hihi

7 jaar geleden

Ik had ook gewoon een boxmatras met bijpassende hoesjes. Helemaal geen boxkleed! Ook nergens voor nodig trouwens. Ik vond het zonder ook veel mooier :)

7 jaar geleden

Rustig wachten tot het zover is en bij mij hielp op een koude vloer staan, zodat mijn voeten koud waren, en dat hielp tegen de onrustige benen. Sterkte met de laatste loodjes xxx