Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

30 weken zwanger en de voorgeschiedenis hier van

lees mijn profiel om te kunnen zien , hoe het ook kan gaan . hoe sommige mensen het leven kunnen ervaren

Mijn vriend en ik zijn al vanaf 2008 samen , na een half jaar werd ik zwanger en was 16 jaar en woonde bij me schoonouders . toen we er achter kwamen was ik al 11 weken en gingen die dag in de nacht op vakantie voor 2 weken . dit was echt een ramp ! we wisten niet wat we moesten denken en mijn vriend had een duidelijk antwoord , we kunnen er niet van zorgen en nog niet van houden we zijn te jong en je komt net uit je eigen problemen .dit was geen oplossing tot mijn spijt hebben we besloten om het weg te laten halen 25 aug dit was de snelste afspraak die ik 2 dagen voor me verjaardag ! (ik heb nog nooit zoon k*t verjaardag gehad ), Jammer genoeg wisten we nog niet dat dat niet het ergste zou zijn wat komen zou.

een maand na de abortus kreeg ik veel last van cyste's en ben hieraan 4x geopereerd , Een jaar naar de abortus en goed na hebben gedacht hebben we het spiraaltje er uit laten halen .

We hebben een jaar lang zelf geprobeerd kinderen te krijgen helaas zonder resultaat .

Eenmaal bij het ziekenhuis wisten ze al waarom het niet van zelf meer zou gaan lukken.

mijn eisprong was niet aanwezig en mijn lichaam maakte geen eiblaasjes meer zelf aan.

Na 4 jaar in het ziekenhuis te hebben gelopen met medicijnen (hormonen) was bij mij de hoop op om het nog met hulp te gaan proberen elke 2 dagen na het ziekenhuis en elke x zien dat het niet lukt breekte me op .

We hadden daarom ook besloten om over te stappen naar IVF in oktober we zouden het nog een x proberen.

Op dat moment heb ik 2 eiblaasjes aangemaakt met hulp van medicijnen maar dat gebeurde wel vaker alleen ze sprongen niet zelf .

na 7 dage moest ik terug en zagen ze dat me eiblaasje uit zich zelf was gesprongen (voor het eerst) Dit was een stukje hoop voor me .

16 dagen na de sprong van mij eiblaasje mocht ik een test doen , dit heb ik pas gedaan toen ik 2 weken over tijd was om teleurstelling te voorkomen .

eenmaal een test gedaan , Negatief ... he ... raar ... ik moest even mopperen op me hondjes (2 min) en ik kwam terug op de toilet / douche en ja hoor POSITIEF ... Raar ik het ziekenhuis gebeld van mmmm is dit mogelijk ?? , ja mw gefeliciteerd ik dacht oke raar .

toch even laten bezinken mijn partner was die avond laat thuis en ik helemaal in huilen ik zeg tegen mijn partner schatje heb vandaag al 6x het ziekenhuis gebeld kijk is . Hij kijkt naar de test en begint te huilen Echt zei die ik zo JA denk het ..

Volgende dag toch maar weer even gebeld en een afspraak gemaakt over 4 weken . dit was echt de langste 4 weken van me leven !!

4 weken later gaan mijn partner en ik naar de IVF / gyn om te kijken of het klopt .

ik had me handen voor me ogen om teleurstelling te voorkomen en mijn partner pakt me hand en zegt kijk schatje het is echt zo het hartje klopt . Ik kon het niet gelogen met tranen over me wangen wist ik het nog niet helemaal zeker of het echt was .

3 weken later moesten we terug komen om het af te sluiten bij IVF . hierbij word ook gekeken hoe het gaat met de kleine , en ja hoor de kleine kruimel zat er nog . het duurde echt tot de 20 weken om te beseffen dat ik echt zwanger was en bij elke echo ben ik in spanning .

Tot nu toe gaat het super goed en heb bijna geen klachten , me buik groeit goed en de rest draait wel mee WE zijn het gelukkigste stel van heel de wereld ook al vinden we dat zelf.

We hebben geluk gehad en dit betekend erg veel voor me !