Snap
  • Zwanger
  • Kinderwens
  • homostel
  • coouderschap
  • meerdangewenst

26 jaar!

12-11-2019

Mijn telefoon gaat.

Een berichtje van het stel uit Katwijk. Helaas niet het berichtje waar ik op hoopte. Zij gaan het proberen met een draagmoeder. Het moment dat ik het berichtje verstuurde zei mijn gevoel al dat zij een andere richting zouden kiezen. En toch hoop je dat je gevoel het mis heeft. Het was namelijk het eerste stel waarmee ik een klik voelde. En dan voelt dit toch wel een beetje als afwijzing, al weet ik realistisch gezien dat dit absoluut niet zo is. Toch baal ik een beetje, al gun ik ze natuurlijk al het geluk van de wereld.

22-11-2019

Vandaag word ik 26.

Ik had 10 jaar geleden nooit verwacht dat ik deze weg in zou slaan. Ik zou op mijn 25ste wel mama zijn van 2 lieve kindjes, met een leuke partner, wat huisdieren en uiteraard een mooi huisje. 

Inmiddels heb ik wel ondervonden dat mijn leven altijd met een omweg gaat. Maar dat ik ook altijd mijn doel bereik, met of zonder omweg. 

En met dat in mijn gedachte, ga ik mijn 26ste levensjaar in! 

Verder gaat alles hier zijn gangetje, en heb ik ook niet veel nieuws te melden. 9 December spreek ik weer af met de mannen uit Aarlanderveen, iets waar ik in ieder geval erg naar uit kijk. 

Verder zijn er geen nieuwe berichten meer gekomen op mijn oproepje, maar ik ben al ontzettend blij met alle reacties die ik heb mogen ontvangen de afgelopen periode. Ik hoop dat deze blog ook bij draagt aan de bewustwoording dat er ook andere gezinsconstructies bestaan dan alleen man/vrouw en kind. Sinds ik dit ben gaan delen heb ik namelijk vaak de woorden gehoord " Ik wist helemaal niet dat dit kon of bestond ". Ik ben dus ook nog eens educatief bezig :-)