Snap
  • Zwanger
  • #pregnant
  • #dadtobe
  • #mommytobe
  • #clearblue
  • bestdayever

26.07.20 the best day of 2020!✨

ZWANGER!🤎🧸✨

In mei 2020 besloten wij om te stoppen met de pil. Onze kinderwens is groot en wie weet zou het nog wel een paar jaar duren. Dit is denk ik de grootste angst van elke vrouw. Je hoort tegenwoordig namelijk meer dat het niet lukt dan wel. We hebben samen de pil in de prullenbak gegooid en vanaf dat moment weet je dat het kan gaan gebeuren. Al weet je ook dat je eerst moet ‘ontpillen’ en hoop je dat je menstruatie snel op gang komt. De eerste maand werd ik gelijk op het juiste moment ongesteld en dacht ‘dit is een goed teken!’. De volgende maand werd ik niet ongesteld en zei nog tegen m’n vriend, misschien heb ik te vroeg gejuicht en is mijn cyclus toch nog niet in orde. Op 25.07.2020 waren wij op de verjaardag van mijn nichtje Aimée en mijn vriend vroeg zachtjes, ben je al ongesteld geworden? Ik zei nee, ik ben nu 6 dagen overtijd maar heb ook geen symptomen dat mijn ongesteldheid eraan komt. Hij zei, het zou toch niet? Nee joh! Mijn cyclus is gewoon nog niet in orde en als je zwanger zou zijn zou je toch wel iets voelen? 

De volgende dag zei ik, anders doen we toch een test dan weten we het zeker en zul je zien dat ik daarna direct ongesteld wordt. M’n vriend zei, ja doe maar. Ik liep nog snel naar de Kruidvat want het was inmiddels al 19:30 en de winkel was tot 20:00 open. Ik haalde twee simpele Kruidvat testen want die van Clearblue vond ik te duur en het was waarschijnlijk toch negatief dus zonde van mijn geld. Eenmaal thuis deed ik de test gelijk en zei dan weten we het maar. Mijn vriend zei nog, moet je dat niet in de ochtend doen? Ik zei onzin! Zwanger is zwanger of niet. Ik liep naar het toilet en deed de test. Ik legde de test in de wasbak en was alles al aan het opruimen en keek na een paar seconde naar de test. Huh?! Dit heb ik nog nooit gezien. Ik pak snel de gebruiksaanwijzing erbij en ineens gaat alles draaien in m’n hoofd. Zie ik het goed? Ja er staat een + en de controlestreep is ook extreem duidelijk! Het gevoel dat op dat moment door je heen gaat is onbeschrijfelijk. Ik barstte in tranen uit en sjokte naar de woonkamer waar mijn vriend zat te wachten en naar het nummer Jerusalema zat te luisteren. Ik kwam binnen en hij keek mij aan en toen zei ik stotterend, ik ben zwanger. Achteraf had ik het moeten filmen want mijn vriend trok zo wit weg en was in shock. Hij had dit zó gehoopt maar nooit verwacht dat het zo snel zou gebeuren. Hij zei laat mij de test eens zien! Ik geloof het niet. Ik dacht nog oh jee, dadelijk heb ik het toch verkeerd gelezen. Hij zei ja de streepjes geven aan dat je zwanger bent maar dit is geen goede test. We moeten de ‘echte’ halen! Hiermee bedoelde hij de Clearblue. Eenmaal een beetje bijgekomen zijn wij snel naar de Albert Heijn gelopen want dat was het enige dat nog open was op zondagavond om 21:00 uur. Voordat we naar huis liepen hebben wij nog even een koffie bij JANS. in Arnhem gedronken om het allemaal even te laten bezinken. Eenmaal thuis heb ik direct de Clearblue test gedaan. Er stond op de verpakking dat je 5 minuten moest wachten maar naar 1 minuut kwam er direct 2-3 zwanger te staan. Dit betekende dat ik al 4-5 weken zwanger was! Holymoly! Het kan dus toch...

Wat daarna volgde vertel ik in mijn tweede blog.

Liefs van een gelukkige mommy to be🤎