Snap
  • Zwanger
  • vroeggeboorte
  • Progesteron
  • 25wekenzwanger
  • utrogestan
  • vroeggeboortetegengaan

25weken zwanger & utrogestan/progesteron

Het word steeds spannender!

Het is al even geleden dat ik een blog heb geschreven. Maar ondertussen ben ik alweer 25weken zwanger... en dus al 9 weken bezig met het innemen van de utrogestan/progesteron capsules tegen een vroeggeboorte. 

Zoals de meeste denk ik wel mijn blogs hebben gelezen, weten dat ik van mijn eerste kindje al met 28weken kwam te bevallen door de placenta previa en loslating. Tot nu toe kan ik zeggen dat de capsules hun werk doen, en is het nog relatief rustig. Alhoewel ik 4 weken geleden wel weer werd opgeschrikt door een kleine bloeding. Helaas heb ik nu weer te maken met een veels te laag liggende placenta, waarvan de kans groot is dit ook een accreta is. 

Maar Even terug te komen op de utrogestan, het inbrengen is zoals ik het even netjes zal benoemen geen pretje, en elke avond weer zie ik ertegen op om het in te nemen. Maar zolang dit ervoor zorgt dat ik niet al over 3 weken kom te bevallen blijf ik natuurlijk doorgaan totdat ik ermee mag stoppen. 

Ik Zal van de week even verder ingaan op alweer een placenta aandoening, en hoe ik ermee probeer om te gaan gedurende deze zwangerschap.