Snap
  • Zwanger

1ste blog wat vind ik dit spannend.....

Ik wil mij graag even voorstellen.... wie heeft er voor mij wat Tips voor een mooie blog???

Ik wil mij graag even voorstellen.

ik ben sabrina, woon in den haag getrouwd met de allerlieste man en ben trotse mama van 2 prachtige meiden!!! Werk in het dagelijks leven als doktersassistente, dit werkt alleen niet in je eigen gezin heb ik al gemerkt, je blijft op de eerste plaats toch mama. 

ik heb nog nooit een nog geschreven maar wil dit graag gaan proberen. Ik lees al ruim een jaar blogs op MP wat ik echt geweldig vind . Ik vind het zo knap dat iedereen dat zo maar kan.

Ik wil in mijn blogs gaan schrijven over mijn zwangerschappen en bevallingen en natuurlijk over mijn meiden. 

Ik zal eerst maar is beginnen over de meisjes.

Sanne is de oudste, 5 en half jaar oud. Een vrolijk spring in het veld. Zwemt iedere week en danst ook. Ze zit nu in groep 2 en doet het super goed. Jullie zullen nog veel meer over haar gaan lezen ????

Dan hebben we Romy, ze is nu 1,5 jaar en een echte dondersteen.  Ze is de grote ontdekker. Alles is heel interessant en moet onderzocht worden. Ze gaat 2 keer in de week naar de crèche en vind dit helemaal super. Iedereen is lief! Ook over haar horen jullie nog wel meer.

Ik zou het leuk vinden als jullie wat tips kunnen geven hoe ik het beste en een blog kan schrijven en wat nu wel echt leuk is om te vertellen. Alvast bedankt!

 

7 jaar geleden

En met de tips van Tessk zou ik zeker wat mee doen! Ik let ook altijd erg op hoe ik iets schrijf en of de leestekens en hoofdletters goed staan. Dat leest een stuk makkelijker! Maar wat Tessk al zegt: niks moet ;-)

7 jaar geleden

Welkom op Mamaplaats! Ik vind het ook lastig om blogs te schrijven, maar probeer het iedere keer wel te doen met de leukste, beste of mooiste woorden. Lukt me niet altijd! Maar ik schrijf in ieder geval en dat voelt goed! Soms schrijf ik dingen van me af, die ik echt kwijt moet en dan wordt het echt een flutblog, vind ik. En soms kan ik er wel een mooi verhaal van maken. Heel veel succes met schrijven en ik zal je gaan volgen!

7 jaar geleden

Welkom! Altijd leuk, nieuwe blogsters. Qua onderwerpen heb ik geen tips. Wat Chiara zegt: schrijf waarover jij wil. Technisch gezien zou ik wel enig aandacht besteden aan hoofdletters, leestekens, goede verdeling en leesbaarheid. Denk ook aan opbouw en de lengte. Lange blogs (ben ik vaak ook schuldig aan) lezen soms niet zo lekker weg. Maar wel als je er technische aandacht aan besteed. Spellingcheck doet ook wel wonderen. Ik vind namelijk dat er op het wereldwijde web meer slechte dan goede blogs te vinden zijn ;-) Doe trouwens met de tips wat je wil hoor! Je 'moet' niks, alleen plezier hebben in wat je schrijft!

7 jaar geleden

Leuk! Welkom! En tips? Gewoon schrijven wat er in je opkomt en waarover je wilt! Ik ben benieuwd naar je volgende blogs :D