Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

18 weken zwanger en een dochter van een half jaar hebbe

18 weken zwanger en een dochter van een half jaar hebben valt nog al zwaar.

Vandaag is mijn dochter precies een half jaar en ik ben zo'n 18 weken zwanger, wat een stress brengt dit met zich mee zeg! Mijn dochter vraagt alle aandacht, terwijl ik toch ook graag wil genieten van deze zwangerschap. De zwangerschap valt me deze keer ook veel zwaarder. De eerste weken was ik erg moe, dit is nu zo'n 2 weken voorbij, gelukkig! Af en toe nog een middagslaapje, anders kom ik de dag niet door. Ik heb veel last van mijn buik gehad door het tillen van mijn dochter. Mijn vriend neemt dit nu zoveel mogelijk op zich, dat scheelt wel enorm, maar overdag gaat dat niet als mijn vriend werken is, daarom vind ik het ook wel erg fijn als mijn dochter bij de oppas is, zo'n 3 dagen in de week.

Mijn dochter is een schat van een meid! Ze slaapt goed, ze eet goed en ze speelt zo lief, huilt bijna niet, alleen in de avond, meestal slaapt ze niet meer vanaf half 4 in de middag tot 's avonds half 9, waardoor ze dus huilerig wordt en als we haar tussendoor naar bed leggen dan krijst ze het uit, dus dat is ook geen oplossing. We verwachten dat dit vanzelf weer goed komt en we zullen vast en zeker niet de enigste zijn!