Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

10 weken zwanger

Zo 10 weken zwanger, als je het mij vraagt een hele prestatie! Ik voel me als een dweil. Ondanks de ongemakken doe je het voor een goed doel natuurlijk. Het leuke is dat mijn gevoel zegt dat ik een meisje krijg.. iets wat ik pas zeker weet als ik heel wat weken verder ben uiteraard. En ik in mijn enthousiastme heb natuurlijk al een heel schattig roze rokje gekocht met een soort van kantachtig stofje, echt een ballerina rokje. En de verleiding is groot om al een hele garderobe in te slaan voor mijn kleine meid op komst. Maar goed aangezien ik de laatste tijd veel verhalen hoor en lees over mama's die het dan toch niet helemaal bij het goede eind hadden, wacht ik verder geduldig met het inrichten en schilderen van de babykamer. En probeer ik het te laten schattige meisjes kleding te kopen =)

Voor alle moms to be, succes met de zwangerschap!

12 jaar geleden

Ja dankje, jij ook van harte gefeliciteerd met t tasje! Ik weet nog niet zeker wat het gaat worden, alleen gevoelsmatig denk ik meisje. Ik wacht geduldig af haha... Jij nog gefeliciteerd met je zoontje..wat leuk dat je het van te voren al wist! Grappig dat vrouwen zo'n voorgevoel hebben! Geniet van je kleine mannetje!

12 jaar geleden

Ha Mirjam, Ik zie dat jij ook de tas hebt gewonnen! Ik ook! Gefeliciteerd! En? Weet je inmiddels al wat het is? Een jongen of een meisje? Ik had bij ons vóór de zwangerschap al zo sterk het vermoeden dat ons eerste kindje een jongen werd. En dat bleek het ook te zijn. Inmiddels is hij alweer 2 maanden oud. Zo'n schatje! Nou, geniet van je tas!