Snap
  • Zwanger

#1 ZWANGER??? OF TOCH NIET???

Waarom ben ik zo misselijk? Waarom ben ik toch zo moe? Ochtend misselijkheid? OHNEE ZWANGER???

Ik werkte bij de bakker in een supermarkt. Elke ochtend om 7 uur stond ik verse broodjes en snacks te bakken. Er gaat niks over de geur van vers gebakken brood...Heerlijk! Maar elke ochtend als ik de vers gebakken broodjes uit de oven wou halen moest ik naar het toilet rennen. Ik was zo misselijk... Eerst dacht ik het zal wel door de koffie komen, elke ochtend dronk ik een kopje koffie. Na 2 weken werd het erger, ik was niet alleen ochtends misselijk maar ook middags en avonds. Op het gegeven moment dacht ik ik ben toch niet zwanger?

Ik zat te denken eigenlijk kan het helemaal niet ik zit aan de prikpil...maar ik was al een paar dagen te laat om een nieuw spuitje te krijgen. Ik vertelde tegen mijn vriend dat ik elke dag zo misselijk ben en zo moe. Hij keek me aan en zei voor de grap ' ben je zwanger haha'. Ik keek hem aan en zei serieus ik weet het niet ik denk het wel. Hij keek mij met een geschrokken gezicht aan we zijn meteen in de auto gestapt en een zwangerschapstest gaan halen. Het was al na 6 uur alle drogisten waren dicht dus hebben we in een supermarkt een test gekocht. Ik was zo zenuwachtig om de test te doen... ik ging naar het toilet heb alle stappen gevolgd en toen was het wachten! Na ongeveer 5 minuten gaf de test een donker streepje aan en een heel licht streepje, het was bijna niet zichtbaar. Ik heb de test aan mij vriend laten zien en we dachten beiden dat het vals alarm was, dus hadden we de test weggegooid. Ik vertelde aan mijn tante dat het een heel licht streepje aangaf en we de test weg hebben gegooid. Ze keek met een lach op haar gezicht naar mij en ze zei, doe morgen vroeg nog een test want ik denk toch dat je zwanger bent! Toen ze dat zei, werd ik weer heel zenuwachtig.,

De volgende dag ging ik meteen naar de drogist en heb meteen 2 zwangerschapstesten gekocht. Toen ik weer thuis was ben ik meteen naar het toilet gegaan. En nu weer wachten! Ik zie langzaam 1 dikke streep en nog 1 dikke streep...IK BEN ZWANGER?? Ik liep meteen naar mijn vriend en liet de testen zien, ik was super blij! Mijn vriend had gemengde gevoelens, hij wist niet of hij blij of bang moest zijn. We woonden allebei nog bij onze ouders en hadden beiden geen vaste baan.

We dachten hoe gaan we dit doen? Wat zeggen onze ouders er van? Hoe gaan we het hun vertellen? Voor de zekerheid heb ik mijn huisarts opgebeld en hij wilde mij de dag erna zien. Op woensdag 9 maart ging ik met mijn beste vriendin naar de dokter, daar vertelde hij mij dat ik al ongeveer 3 weken zwanger was! Mijn vriendin moest van blijdschap een traantje Laten. Ik was zo blij!

Nu ik de bevestiging van de dokter had dat ik zwanger was moesten we het natuurlijk ook onze families vertellen maar hoe?

Dat vertel ik allemaal in mijn volgende blog...

Yasminabamberger's avatar
7 jaar geleden

Indd! Ik had geen idee.. maar een streepje is een streepje maakt niet uit hoe licht of donker

's avatar
7 jaar geleden

Haha, een héél licht streepje betekent ook gewoon hartstikke zanger. Grappig dat je dat niet wist.

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Yasminabamberger?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.