Snap

#1: Wat een zwangerschap

In Augustus 2015 kwamen wij erachter dat wij zwanger waren! En wat waren wij dolblij!

In augustus 2015 kwamen wij er achter dat wij zwanger waren van ons eerste kindje. Wij waren dolblij en helemaal in de wolken. Ik heb altijd gezegt dat als het me lukt ik op me 25ste een babytje wou hebben en dat ik ook een jongetje wou. En ja hoor het is allebei uitgekomen. Op mijn 24ste raakte ik zwanger en ik moes toen ik 25 was bevallen. Wij hadden het alleen de opa's en oma's, zussen en wat goede vrienden vertelt dat wij in verwachting waren.

In september 2015 werd mijn moeder 50 jaar, en hadden wij ook al de eerste echo gehad. Wij hebben besloten dat mijn moeder op haar feest het leuke nieuws mocht aankondigen. De DJ van het feest was op de hoogte en ze heeft het leuke gebracht. Iedereen had het al wel verwacht want ja wat wil je. Je woont samen bent 1 1/2 jaar getrouwd (op dat moment, Nu inmiddels 2 jaar) en je hebt altijd al gezegt snel kinderen te willen. Maar ondanks dat was iedereen blij verrast.

In December 2015 kregen wij de 20 weken echo. Daarop hoorde wij dat het een jongetje werd! YES een Jongen en dus werd de achternaam voortgezet! Helemaal blij waren we! Maar toen hoorde wij ook dat er iets met het rechter niertje te zien was. Deze was groot. Nog niet TE groot maar wel heel groot. Het mag namelijk max. 10mm zijn en die van hem was 9.5mm. Ook had hij nog een volle blaas en wou dus niet plassen. Dus moesten wij 1 uur in de wachtkamer wachten en daarna nog een keer voor de echo komen om te kijken of de kleine al had geplast. Naar 1 uur wachten was zijn blaasje nog niet leeg en gingen we naar huis. Wel maakte de verloskundige een notitie.

In januari hadden wij de 3d/4d echo wat is dat mooi om te zien en wat lijkt die op zijn papa! Ook een beetje op mij maar hij heeft meer weg van zijn papa. Naderhand hadden we een gesprek met de gyneacoloog over de afwijking wat ze zagen op de 20 weken echo. Hij zei HIJ PIST TOCH WEL (met een big smile op zijn gezicht en wij moesten er wel om lachen) Wel zouden er kinderartsen komen zodra ik mocht persen. En zou er een echo gemaakt worden van de niertjes om te kijken of daar nog iets bijzonders op te zien zou zijn.

In Februari en Maart werd ik verrast. In Februari hadden 2 vriendinnen van mij een babyshower georganiseert en wat was het leuk en gezellig!! Heb echt genoten van al mijn vrienden en familie! En in Maart hebben wij een zwangerschapsshoot gedaan. Dat heeft een goede kennis gedaan die ook bij onze bruiloft als fotograaf aanwezig was. En het begin van mijn verlof kwam eraan! Heerlijk vrij tot en met Juli. (helaas is het nu Juli en moet ik maandag weer werken). Heerlijk nu kan het aftellen echt beginnen en ik hoopte dat de kleine man zich snel meldde.

Mei 2016 dat was de maand waarop onze zoon geboren zou worden en inderdaad 12 mei 2016 is onze zoon Milan geboren met een gewicht van 3625 gram en 52 cm. lang. Maar wat een heftige en zware bevalling heb ik gehad. Daarover in het volgende blog meer..

Groetjes -xxx-

Mirelle