Snap
  • Zwanger
  • Babyspullen

1 jaar geboortekoekjes!

Ook deze editie van de beurs waren de reacties zeer lovend over de geboortekoekjes. maar vooral ook leuk waren de verschillende ideeën.

 

Op 20 tm 24 februari stonden we weer op de negenmaandenbeurs. Waar de geboortekoekjes aan alle bezoekers gratis werd uitgedeeld en wat werd er weer van de geboortekoekjes gesmuld! De negenmaandenbeurs 2013 was weer een groot succes en we zijn er zeker volgend jaar weer bij!

 

Voor ons ook bijzonder want we bestonden op dat moment precies 1 jaar. 1 jaar van hele mooie omzetten en veel bijzondere momenten.

 

In dit jaar hebben we heel wat zwangere stellen mogen verblijden met de komst van de geboortekoekjes. Want het maakt  de periode na de geboorte van de kleine net even iets gemakkelijker.

 

Ook deze editie van de beurs waren de reacties zeer lovend over de geboortekoekjes. maar vooral ook leuk waren de verschillende ideeën die opkwamen om de geboortekoekjes voor te gebruiken. Een paar van die ideeën waren: gebruiken als bedankjes met een sticker erop of lintje met een speentje, gebruiken op de geboortekaart of deze mooi presenteren op een etagère.

 

Dat bracht ons weer op een idee! Wij zouden het heel leuk vinden om te zien op welke leuke manieren de geboortekoekjes worden gebruikt en gepresenteerd. Dit zouden wij graag willen terugzien op onze Facebookpagina: www.facebook.com/geboortekoekjes

 

Upload jouw foto en laat het ons zien op onze Facebookpagina.