Snap
  • Voeding
  • babyvoeding
  • vegetarisch
  • biologischebabyvoeding
  • #ad
  • mamaplaatsxgerber

Wederom bespreken we een "taboe"

Dit keer de kant en klare baby maaltijden.

Op het moment dat ik deze blog schrijf, vraag ik me alweer af hoe de "moedermaffia" hierop zal reageren. We bespreken namelijk wederom een "taboe". Dit keer de kant en klare baby maaltijden.

Geen ster in de keuken

Diegene die mij kennen, weten dat ik geen doorsnee moeder ben. Ik hou super veel van mijn kindjes (begrijp me niet verkeerd), maar ik hou gewoon niet van al die poespas. Koken is geen hobby van mij, omdat ik er geen ster in ben. Ik vind het daardoor ook gewoon niet leuk om te doen. Elke dag kijk ik er tegenop, wat zet ik nu weer op tafel... Als ik dan ook nog eens rekening moet gaan houden met wat de kinderen wel en niet lusten, zou ik helemaal knetter worden!

Belangrijke voeding naar voren trekken

Elke middag krijgen de kids een potje van Gerber Organic. Waarom wij dit niet in de avond geven? Nou dat is simpel! In de middag zijn de kids fris en fruitig. 's Avonds zijn ze moe van de dag en kunnen ze nogal tegenstribbelen. Het leek ons dus een goed plan om de belangrijkere voeding naar voren te trekken. Vervolgens krijgen ze s' avonds zelf de keuze of ze met ons mee eten. Broodliefhebbers zijn het nou eenmaal niet. 

Minder vlees

Zelf ben ik geen vleeseter. In vlees zitten natuurlijk wel eiwitten, maar deze kun je op zoveel meer manieren binnen krijgen! In de maaltijden van Gerber Organic hebben ze hier aan gedacht. Geen vlees, wel de nodige eiwitten zonder dat het uit dierlijke ingrediënten komt. Eindelijk een 100% plantaardig merk op de markt en onze kinderen zijn er weg van. Daarnaast zit er een hele rijke smaak aan. 

Tip: gebruik een potje als pastasaus!

Sneller overstappen naar vast eten

Ik heb het gevoel dat ze hierdoor ook sneller door kunnen naar wat wij eten. De smaak is namelijk "echt" en elk potje proeft weer anders. Vooral bij deze potjes van Gerber. Dit vind ik niet bij alle merken. Ik ben benieuwd of jij de nieuwe Gerber Organic maaltijden al geprobeerd hebt! Of nou ja, je kleine dan.. Al kun je ze zelf ook heerlijk proeven hoor! ;)

Benieuwd naar Gerber? Klik hier en probeer zelf 2 potjes uit!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Gerber babyvoeding.

1 jaar geleden

k wil ze wel proberen hopelijk eet ie deze wel☺️ Javayh eet dus alleen eigen gemaakte prakkies. En een potje dat mottie niee. ☹️ niet zo handig als je eens weg gaat.. 😅

1 jaar geleden

Oh deze potjes ken ik helemaal niet! Mason eet het liefst potjes als 't om groente gaat dus heel tof om deze ook eens te proberen!

1 jaar geleden

aa hier ook nog steeds wel eens een potje hoor! Niks mis mee! Zou deze ook wel eens willen proberen! Ken ze nog niet 😍

1 jaar geleden

Ik ben ook echt team potjes want dat koken is echt niet aan deze mama besteed 😂 Dus zijn wel enorm benieuwd naar deze 😍