Snap
  • Voeding
  • gezondheid
  • afvallen
  • mamaplaats
  • gezond
  • weekmenu

Wat ik eet op een dag!

Regelmatig krijg ik de vraag om te delen wat ik op een dag eet en hoe ik ben afgevallen na mijn zwangerschap.

De eerste drie maanden na mijn zwangerschap heb ik genoten van mijn verlof en niet gelet op wat ik at. Ik gaf toen nog borstvoeding en dan mag je ook niet teveel afvallen!

Na mijn verlof heb ik aangeklopt bij mijn Mylifeslim diëtiste (voordat ik zwanger was, ook bij haar 9kilo afgevallen). Voor mij werkt wekelijks wegen bij een diëtiste, een soort van stok achter de deur hebben! 

Wat ik op een dag eet; ontbijt is yoghurt of kwark met notencruesli of rozijnen/noten. Tussendoortjes zijn; 1 a 2 stuks fruit en in de middag een koekje (nakd reep/liga/sultana). Lunch is verschillend: 3 crackers, 2 bruine broodjes of 3/4 rijstwafels met kipfilet/Surinaamse ei salade/komkommer/snoeptomaten. 

Avondeten; AVG (aardappel, vlees en groente) of een lekkere pasta (volkoren), kip wraps, zalm met een laagje kruidenroomkaas Light en een heerlijke ovenschaal met paprika, zoete aardappel, courgette en rode ui.

Eigenlijk is het dus niet heel bijzonder wat ik eet op een dag! Gewoon een standaard menu alleen ik denk dat het belangrijk is dat je niet elke dag hetzelfde eet, genoeg eet, ook echt 2 a 3 uur niets eet en genoeg water drink! 

Als je nog vragen hebt hoor ik die graag!