Snap
  • babyvoeding
  • plantaardig
  • koemelkallergie
  • koemelkvrij
  • gerber
  • advertentie

Waarom wij fan zijn van deze producten!

Gerberlove

Ik heb, of misschien wel had, een kindje met een koemelkallergie/intolerantie. Toen hij 8 maanden jong was hebben we een provocatietest in het ziekenhuis gehad. Hij leek daar niet meer heftig te reageren op koemelk. Wat wel zo is, is dat we nu rustig moeten gaan opbouwen met een melkladder via de kinderarts om hem rustig te laten wennen aan koemelk.

Koemelkvrije hapjes

Vanaf dat Dien 4 maanden oud is mocht hij oefenhapjes. Ik ben hard op zoek gegaan naar een koemelkvrij hapje. Iets zonder toegevoegde suikers, zout en conserveringsmiddelen. Bij mijn zoektocht kwam ik al gauw bij de producten van Gerber uit. Gerber bestaat wereldwijd al 95 jaar en heeft maaltijden, toetjes, smoothies en sapjes in hun assortiment. Ik koop het gewoon in onze plaatselijke supermarkt, ideaal!


Ze zijn allemaal 100% plantaardig en 100% biologisch, wat voor mij de keuze gemakkelijker maakte.

Verschillende producten

Loet, onze zoon van 2 jaar oud is gek op de smoothies van Gerber. Die zit in een handig knijpzakje en is op basis van fruit en haverdrink. Ideaal om mee te nemen tijdens een dagje uit, of gewoon lekker voor tussendoor. Banaan appel peer is zijn favoriete smaakje.

Dien krijgt dagelijks een Plant-Tastic toetje van Gerber. Deze zijn op basis van kokosmelk met fruitpuree. Heerlijk smeuïg en voor ons als vervanging van een koemelk toetje.

Aanrader!

De maaltijden zijn er voor kindjes vanaf 8, 12 en 15 maanden, en dan zijn er natuurlijk nog de oefenhapjes vanaf 4 maanden. Ik heb ze zelf geproefd en de smaak is heerlijk! De maaltijden bestaan uit granen, groente en peulvruchten en zijn er in 6 smaken.

Had ik al gezegd dat ik blij ben met het assortiment van Gerber? Ik wil het beste voor mijn kinderen. Met 4 zoons heb ik helaas weinig tijd om zelf aan de kook te gaan. In Gerber heb ik alle vertrouwen dat ze een heerlijke, voedzame en gezonde hap bieden voor mijn kindje.


Heb jij het al eens geprobeerd? Via deze link krijg je nu 2 Gerber-maaltijden gratis!