Snap
  • Voeding
  • biologischebabyvoeding
  • Naturnesbio
  • plantaardig
  • #mamaplaatscollab
  • Natureknowbest

Toetjes!

- ze voldoen aan wat ik belangrijk vind aan goede voeding -

Al toen ik zwanger was van Jesse had ik bedacht, ik ga alles zelf vers maken. Hij krijgt geen zout en zo min mogelijk suiker en al helemaal geen bewerkte producten. Potjes komen er niet in. Toen we op vakantie gingen naar Kos was Jesse 7 maanden en was ik helemaal in de stress over wat hij daar moest gaan eten… Ik ging overstag en kocht een aantal potjes met enkel groente erin. Ook koos ik voor knijpfruit en met een tas vol eten vlogen we naar Griekenland.

Eenmaal daar bleek dat er genoeg keuze was. Van gepofte aardappel tot gestoomde groente, echt zo fijn! De potjes hebben we niet gebruikt, wel heeft Jesse de knijpfruitjes op en hij vond het heerlijk. En ik vond het eigenlijk best wel makkelijk. Thuis ben ik er meer over gaan opzoeken en kwam er achter dat het allemaal niet zo slecht was als ik dacht.

Met Seph ben ik veel relaxter over voeding dan in het begin met Jesse. Dat geeft mij meer rust, want ik kon er echt zo over stressen. Seph had juist in het begin de voorkeur voor potjes groente. Als ik eerlijk ben vond ik dit vaak ook best makkelijk. Hij at nog zo weinig en hoefde ik niet apart nog iets te koken. Waar ik daar alle tijd voor had bij Jesse heb ik het natuurlijk nu wat drukker met 2 jongetjes om mij heen.

"Deze toetjes van NaturNes Bio, voldoen aan wat ik belangrijk vind aan goede voeding voor mijn jongens die volop in de groei zijn."

Toetjes

Met toetjes is dit ook zo, de ene keer maak ik zelf puree van fruit en roer dit door de kwark. Een andere dag kiezen we voor een voorverpakte variant. Ook vind ik het fijn de jongens zoveel mogelijk verschillende smaken te laten proeven en verschillende opties mee te geven. Zelf eet ik volledig vegetarisch, Jesse en Seph voor de helft van de week. Zuivel eten en drinken wij wel, maar ook zeker plantaardige zuivel producten zoals deze toetjes van NaturNes Bio, op basis van kokos en gepureerd fruit. Het fijne hieraan is dat je deze niet gekoeld hoeft te bewaren en dus makkelijk overal mee naartoe neemt. Lepeltje in je tas en gaan. Zo deden wij dat laatst op het strand ook.

Er is superveel te koop in de supermarkt en ik kijk wel altijd even welke ingrediënten er worden gebruikt, hoeveel suiker erin zit en of het biologisch is. Ik vind dat deze toetjes van Nestlé NaturNes Bio, zonder toegevoegde suiker, geur- en kleurstoffen, goed bij onze leefstijl passen. Ze voldoen aan wat ik belangrijk vind aan goede voeding voor mijn jongens die volop in de groei zijn.