Snap
  • Voeding
  • #consultatiebureau
  • #voeding
  • soya

Skinny dinnie

Zoals in mijn vorige post heb kunnen lezen moesten wij over gaan op soya producten. We hadden verwacht dat ze eerst zou sputteren maar dat was niet zo en neemt zij giraffe melk. Ik denk dat ze op een bepaalde moment er bewuster van dat ze andere producten krijgt en bv geen slagroom op een feestje. 

Toen ze werd geboren was het al geen zwaargewicht. (3074 gram) en zeker in de eerste weken had ze maat 44 ook nog aangekund maar had die niet in huis gehaald. In mijn omgeving zeiden ze dat ze al zo kort in maatje 50 zitten dus toen ze geboren werd mijn moeder nog op pad heb gestuurd om wat kleertjes maar ook een klein mutsje te kopen. 

Motorisch heeft ze altijd voor gelopen en de honger naar eten was al vanaf de geboorte groot. Echter blijft haar gewicht nog steeds laag. Ondanks ze eet als een bouwvakker. Niet dat ze sondevoeding of extra voeding moet hebben maar wel dat we het nauwlettend in de gaten houden. 

Vandaag was het weer een bezoekje aan het consultatiebureau. Voor de ene een drama maar hier gaan ze er relaxed mee om. Je mag aangeven of je wilt komen en hoe vaak. Het gaat mij vooral om lengte en gewicht. Ze groeit behoorlijk goed op de soya producten. Echter haar gewicht blijft wel achter. Ze was in de afgelopen vier maanden niets aangekomen. Nu is het geen ramp maar ze heeft ook nooit echt babyvetjes gehad. Dus iets om in de gaten te houden. 

Gelukkig zie ik wel een energieke stuiterbal door mijn huis en weet ik dat ze genoeg binnen krijgt om te functioneren. 

Er zijn gelukkig heel veel soja producten ook slagroom. Maar het klinkt hetzelfde als mijn zoontje. Eten voor 3 en niets tot minimaal aankomen. Ik heb geprobeerd via fb u bericht te sturen