Snap
  • Voeding
  • lekker
  • #koemelkallergie
  • #ad
  • gerber
  • toetjes

Plantastische toetjes!

Niet alleen plantastische hapjes maar ook toetjes / tussendoortjes!

In mijn laatste blog heb ik het gehad over de super fijne, lekkere en 100% plantaardige potjes van Gerber! Nu kregen wij weer een heerlijk pakket opgestuurd, maar dit keer ook met de toetjes. Kijk, laten we eerlijk zijn, hier worden ze bij mij thuis nog blijer van, dus na het openen van de doos gingen ongeveer vijf minuten later (net na de lunch haha) de toetjes al open.

Plantaardige toetjes

Gerber® Plant-tastic Plantaardig Toetjes; een 100% plantaardig toetje op basis van biologische kokosmelk en gepureerd fruit. Een lekker alternatief op zuivel voor kindjes vanaf zes maanden. Geschikt voor kindjes met een koemelkallergie. Van deze toetjes zijn twee smaken:

- Mango & kiwi

- Appel & ananas

Ik heb twee kokosliefhebbers en een wat mindere kokos fan. De eerste twee hadden binnen no-time hun toetje op, maar de laatst genoemde moest wel even wennen aan de smaak. Uiteindelijk ging ook bij Vief het toetje helemaal op. De oudste twee (zes en vier jaar) vinden dit ook echt nog prima toetjes en goed formaat. Dus handig en lekker voor jong en oud.

Voordelen:

- Je hoeft het niet gekoeld te bewaren

- Ook geschikt voor kindjes met een koemelkallergie

- Super handig om ergens mee naar toe te nemen (klein en stevig), vergeet dan alleen geen lepeltje ;-)

- Kan ook prima als fruithapje

- Lekker plantaardig toetje en dan een keer zonder zuivel!

Waar kan je ze kopen?

Mocht je nou ook reuze benieuwd zijn. De potjes kan je via deze link vast proberen! Gerber is verkrijgbaar bij AH, Jumbo, Amazon, Bol & Picnic. Hopelijk bevallen ze jullie net zo! Mocht je nog meer willen weten? Kijk dan even op hun site

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Gerber babyvoeding.

1 jaar geleden

Deze moeten wij thuis echt proberen!!

1 jaar geleden

Oh kijk haar smikkelen!

1 jaar geleden

Die wangetjes! 😍

1 jaar geleden

Liefie 🥰💕