Snap
  • Voeding
  • plantastisch
  • potjesvoeding
  • Waarommoeilijkdoenalshetmakkelijkkan
  • Mygerber

Plantastische hapjes

Ik hou van makkelijk.. het motto ‘’waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan’’ is mij op het lijf geschreven. Past dus ook weer helemaal bij de nieuwe potjes van Gerber. En wat is Gerber dan? In het kort: Met Gerber® Plant-tastic bieden we je lekker, voedzaam en 100% plantaardige variatie! Klink top toch! Lekker makkelijk, want het enige wat je hoeft te doen is op te warmen.. top!

We willen allemaal het beste voor ons / onze kind(jes) en daar hoort enigszins verantwoorde en gezonde voeding natuurlijk ook bij! Om elke dag nou uren in de keuken te staan om fruithapjes en groentehapjes te maken, dat redden we vaak niet.. en logisch ook. Dus hoe fijn is het om dan sowieso potjes in huis te hebben, maar ook nog eens lekkere en 100% plantaardige voeding te hebben!

Gerber heeft verschillende hapjes in hun assortiment; en dan niet zomaar wat bij elkaar geraapt, maar echt goed klinkende - en goed smakende potjes - jaja, ik heb ze ook echt allemaal geproefd haha!

- Stoofschotel met Kikkerwerten en Tomaat

- Groenteschotel met Zoete Aardappel

- Ratatouille met Courgette en Aubergine

- Stoofschotel met Pompoen en Pastinaak

- Kokoscurry met Bloemkool

- Marokkaanse Tajine met Pompoen

Twijfel je of je kindje het pakt, hier nog wat kinderadvies;

- Hier willen ze alles het liefst zelf doen, hoe klein ze ook zijn. En dat is helemaal prima! Ja het wordt meer een rommeltje, maar ach.. als ze maar lekker genieten toch. Dus doe een paar lepels uit het potje in een bakje of op een bord, geef ze een lepel et voilà!

- Neem zelf ook een hapje, zo weet je wat kindje(s) eten en proef je dus dat het echt lekker is! En ze zien jou het doen en willen dit vast wel even nadoen.

- Laat een ouder kindje eens een hapje geven, hier wordt dat vaak ook gewaardeerd. Scheelt soms net iets minder rommel dan bij de eerste tip!

- Het potje hoeft echt niet in een keer op, soms is het gewoon even een ik-heb-er-nu-geen-zin-in-dagje, morgen weer een dag! Dus haal uit het potje wat je nodig denkt te hebben en zo heb je ook nog een beetje voor de volgende dag(en). Potje mag trouwens wel in een keer op, dat was hier bij de meeste wel het geval haha.

-

Mocht je nou ook reuze benieuwd zijn? Via onderstaande link kan je twee gratis potjes proberen!

https://hashting.promo/gerber/GERBERINFL-WQP

Hopelijk bevallen ze jullie net zo!

En mocht je nog meer willen weten? Kijk dan even op hun site! Www.mygerber.nl