Snap
  • Voeding
  • hapjes
  • babyvoeding
  • plantaardig
  • #ad
  • gerber

Plant-tastic smikkelen!

De twee kids zijn bij ons altijd begonnen met hapjes uit een potje. Al die ongezouten meningen over wat beter is of niet. Wij vonden het gewoon handiger en eten met de pot mee komt vanzelf! Bij de leeftijd van één jaar begonnen we hier mee. 

meteen van de pot mee

Dat kids een betere eter worden als ze meteen met de pot mee eten is echt onzin (vind ik). Wij hebben twee meiden die allebei anders eten, maar allebei goed kunnen eten. Vooral Holly (de smikkelbeer) die eet werkelijk alles. Helaas door haar koemelkallergie zijn we beperkt met wat ze allemaal kan én mag eten.

Bewuster worden in eten en drinken

Zelf zijn wij helemaal niet bekend met allergieën, dus was het ook een nieuwe deur die open ging voor ons. Al snel kwam ik erachter dat plantaardige/vegan voeding altijd goed is! Inmiddels heb ik 1001 etiketten gelezen in de winkels. Je wordt hierdoor steeds bewuster in wat je eet of drinkt. Jammer genoeg is er maar een klein assortiment aan plantaardige babyvoeding. Dat in een wereld waar we ons steeds bewuster van voedsel worden...

Plant-tastic

Ik ben heel blij dat Gerber nu de plant-tastic babyvoeding gelanceerd heeft! Biologisch, vol met 100% plantaardige eiwitten uit groente, granen en peulvruchten. Holly smikkelt hier heerlijk van!  Ze eet nu heel vaak met de pot mee, maar als wij iets eten wat ze niet mag, is dat hapje zo lekker makkelijk. 

Snap

Zijn jou kids goede eters? En hoe ervaren de kma-mama's het met eten? Via deze link krijg je je cashback op twee hapjes! Zo kan je ze dus gratis uitproberen! 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Gerber babyvoeding.

1 jaar geleden

Hier nu een tweede zoon (2,5 week oud) met koemelkallergie. Onze oudste was daarnaast alleen allergisch voor tomaat.

1 jaar geleden

Wij gebruiken ook een potje Gerber af en toe. Onze kleine vind het heel lekker!

1 jaar geleden

Hier ook eentje met koemelkallergie

1 jaar geleden

Ideaal een potje tussendoor