Snap
  • Voeding
  • babyvoeding
  • biologisch
  • puurvoorelkuur
  • olvaritbio

Onze ervaring met Olvarit BIO...

Hoe onze voorkeur uit gaat naar "vers" eten, eten we soms te gekruid om Ilayda ook mee te laten eten en dan komt er een potje te voorschijn..En dan is het altijd maar de vraag vind ze het lekker...

het eerste wat Ilayda ging proeven was Tomaat Pastinaak Kalfsvlees Rijst nou dat klonk voor mij als een restaurant menu...ik was dan ook heel benieuwd naar de smaak (Ik heb ook een hapje op) voor mij het was lekker heel lekker zelfs alleen de structuur kon ik niet aan wennen maar goed het is natuurlijk ook niet voor mij bedoeld...Wat mij opviel aan Ilayda is dat ze na een half potje nog steeds aan het smakken was dus ik gaf de andere helft ook maar en die ging gewoon helemaal op...Wat was ik verbaasd en trots dat ze alles op had, ik kon gewoon zien dat ze echt genoot van de maaltijd en dat was echt fijn.Het was dan ook geen verassing dat de andere smaken ook goed bevielen.Al met al was deze test super geslaagd.

Onze Yasin die eet eigenlijk altijd wel met de pot mee hij vind ook bijna alles lekker....Maar zijn avondpapje die is hem echt heilig, dat is zijn ding en hij kan dan ook heel boos worden als iemand aan zijn fles komt.Wij gebruikte altijd Olvarit maar dit was de eerste keer dat we Olvarit BIO in zijn fles deden dat was even spannend want, hij drinkt graag zijn melk maar een ander papje hadden we nog niet geprobeerd  gelukkig vond hij het kei lekker en genoot er dan ook volop van

het was ontzettend leuk om deze producten te testen en de kinderen vonden het ook erg lekker en dat vind ik dan nog wel het belangrijkste.Als hun tevreden zijn dan ben ik dat ook.

Dit was onze ervaring en Olvarit BIO staat ook voor duurzaam wil je meer weten over dit product of andere olvarit producten kan je kijken op de site daar staat zoveel op en is super overzichtelijk ook zijn daar leuke kleurplaten te vinden voor de kleintjes...https://www.nutriciavoorjou.nl/olvarit/producten/bio/

Ook staan er op de site handige tips en andere hulpmiddelen ik heb even rond zitten kijken op de site en kwam een voedingsschema van 8-11 maanden en ik moet eerlijk bekennen zoveel eet en drink momentjes heeft Ilayda echt niet.Dus nu heb ik het schema uitgeprint om te gaan kijken wat voor ons werkt en hopelijk geeft dit schema meer duidelijkheid voor mij maar ook voor haar.... en hopelijk gaat ze dan ook weer slapen....

Ik zou zeker De BIO lijn van Olvarit aanbevelen bij ons was het echt een groot succes ik hoop dat deze lijn zich nog verder gaat uitbreiden en er steeds meer keus gaat zijn.....

En jij Team potje of Team vers?Of net als ons een beetje van beide....Laat het weten in een reactie, ik ben benieuwd waar jullie voor kiezen.

Oh.. op Instagram heb ik een leuke REEL gemaakt met Ilayda en een knijpzakje van Olvarit bio kei leuk!heb daarmee wel haar romper verpest shirt was te redden 😂 (iets met bosbessen en geen slabber....)

Snap
3 jaar geleden

Heerlijk als ze zo lekker smullen 😁 en ze is zo blij!!