Snap
  • smoothie
  • makkelijk
  • tussendoortjes
  • drinken
  • innocent

Momhack: makkelijk tussendoortje

Dit is dé uitkomst voor een verantwoorde snack!

Je kent het wel… je wil je kids een gezond tussendoortje geven, maar zelfs een stuk fruit snijden schiet er weleens bij in. En als je druk of onderweg bent, lijkt een gezonde snack verre van haalbaar. Deze influencers delen hun uitkomst voor een verantwoord tussendoortje: de kids smoothies van innocent. Deze smoothies zijn super lekker én makkelijk mee te nemen als tussendoortje.

De innocent kids smoothies spotten we op het voetbalveld bij de zoon van Anne Marie (@thehome.and.thekid). Een perfect verantwoord en lekker tussendoortje. Ze zijn namelijk van 100% fruit en een natuurlijke bron van vitamine C, zonder toegevoegde suikers. Haar zoontje nam de lekkere kids smoothie in de smaak sinaasappel, mango en ananas en zelf genoot ze stiekem ook van een pakje met aardbei, framboos en appel. 

100% fruit en 0 toegevoegde zooi of suikers. And I kid you not, die dingen zijn vet lekker! Ook voor die (loeder) moeders.

Inluencer Daisy (@daisyoppelaar) neemt de innocent kids smoothies graag mee op pad, zoals mee naar de kermis. Ze zitten namelijk is een handig slurp-proof pakje. Ook voor tijdens het spelen bieden deze pakjes een uitkomst en dochtertje Izzy slurpt ze met plezier op. Yum!

Momlife hack

Annelies van @dirksdotter vindt de kids smoothies van innocent een echte momlife hack voor haar bezige bijtjes. De smoothies zijn helemaal goedgekeurd door haar kinderen. "Knijpfruitjes zijn voor baby’s vinden ze, en ik heb een hekel aan fruit snijden. Deze 100% natuurlijke smoothies (geen toegevoegde suikers!) zijn daarom echt een uitkomst als we van school naar turnen en voetbaltraining vliegen." Perfect voor een drukke dag!

Zoals je kunt zien vallen de innocent kids smoothies zeker in de smaak bij kinderen, en zelfs voor jou is het geen straf om er af en toe een slokje van te drinken. De kids smoothies worden verkocht per doosje van 4 stuks in de smaken aardbei, framboos, appel of sinaasappel, mango, ananas en je vindt ze in het koelvak bij de andere smoothies en sappen in de supermarkt bij jou in de buurt.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met innocent. 

4 weken geleden

Ik verloor mijn huwelijk en mijn prachtige huis, verwoest door ongeluk, toen ik mijn vrouw zag weglopen vanwege de leugens waarmee ze werd gevoed en onzekerheden die nooit waar waren. Ik heb vanaf het begin gezworen nooit een bedrieger te zijn en bleef standvastig om ervoor te zorgen dat ik een gelukkig huis bouwde, maar helaas vertrouwde ze me nooit genoeg. Ik heb maandenlang rondgezworven in een poging haar terug te krijgen en heb hulp gezocht bij verschillende bronnen, waaronder haar tussenkomst van de familie, maar dat leverde nooit succes op. Ik kwam in contact met Dr. Ilekhojie aan wie ik al in een eerder stadium twijfelde toen ik met hem in contact kwam. Ik moest de hoop levend houden en voldeed aan de procedures, precies zoals hij mij alles uitlegde. Hij verzekerde me van haar terugkeer, die na drie dagen plaatsvond, en ik moet nog woorden vinden om uit te drukken hoe gelukkig en dankbaar ik ben, wetende dat mijn zoon en ik zijn moeder thuis hebben. Bedankt dokter Ilekhojie voor het terugbrengen van geluk in ons leven. Hulp nodig, neem contact op met deze geweldige Dr. Whatsapp +2348147400259 of via zijn e-mail: gethelp05@gmail.com