Snap
  • Voeding
  • mamaplaats
  • samenwerking
  • Naturnesbio
  • gezondeten
  • mamaplaatscollab

Mijlpaal voor Bodhi!

Inmiddels hebben wij weer een mijlpaal behaald met Bodhi, nu hij ruim 6 maanden is beginnen wij langzaam met hapjes. Hiervoor kreeg hij al wel eens een mais vinger, of wat brood, maar van hapjes wilde hij nog niet zoveel weten. Vaak zeggen ze dat je kan kiezen tussen fruit of groente. De een begint met fruit, de ander met groente. Voor mij maakte dit niet zoveel verschil.

Het is soms een enorme drukte in huize Hegeman, veel werken, veel bezig met van alles en nog wat, maar ondanks dat wil ik wel dat mijn kindjes gezond eten. Tuurlijk ze mogen ook zo nu en dan wat lekkers, absoluut. Maar de basis moet wel gezond zijn.

"Ik zie hem er gewoon van genieten"

Bodhi eet nog niet zo heel veel warm avondeten, maar brood daar en tegen.. Ook de NaturNes Bio 100% plantaardige toetjes eet hij inmiddels. Ze zijn biologisch en gemaakt van kokosmelk met gepureerd fruit. De smaken Appel/Ananas en Mango/Kiwi vindt hij beide heel erg lekker. Hij eet nog niet het hele bakje in 1x leeg, maar zeker dat dit wel gaat komen.

Ik zie hem er gewoon van genieten. Het is ook een heerlijk tussendoortje. Het is namelijk niet te zoet, maar gewoon lekker fris. En er zit wel 43% gepureerd fruit in. Mocht je kindje koemelkallergie hebben, ook dan kan hij of zij deze toetjes gewoon eten.

Grote zus Vayèn vind het ook erg leuk om te helpen met het geven van eten aan haar ‘babybroertje’. Soms verdwijnt er een hap in haar mond, maar meestal gaat dit goed.

"Blije baby, blije zus en blije mama!"

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Interior by Hegeman?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.