Snap
  • Voeding
  • biologisch
  • #ad
  • planttastic
  • Plantaardigebabyvoeding
  • organic

Lekker plantaardig smullen met Gerber Plant-tastic!

Een dagje geen vlees

Inmiddels eet Maetje wel met de pot mee, maar het gebeurt wel eens dat we een drukke dag hebben en ze echt niet kan wachten tot het eten klaar is. In dat geval toveren we snel een potje Gerber Plant-tastic tevoorschijn! Ondanks dat ze een echte vleeseter is, doen we regelmatig een dagje geen vlees. Beter voor je lichaam én voor de natuur. 

100% Plantaardig en 100% genieten

Gerber is 100% plantaardig en biologisch en is geschikt voor baby's vanaf 8, 12 en 15 maanden. Boordevol peulvruchten, granen en groenten, die van nature rijk zijn aan eiwit! De maaltijden zijn een bron van vezels en complete eiwitten. Ze bevatten geen toegevoegd zout, geur- kleur- of smaakstoffen. Zoals je ziet, is het echt smullen! Ze zijn te verkrijgen in veel verschillende smaken zoals bijvoorbeeld: groenteschotel met zoete aardappel (8 maanden), stoofschotel met pompoen en pastinaak (12 maanden) en kokoscurry met bloemkool (15 maanden). 

Gebruik wel een goede slabber, want alles kleurt lekker mee ;)

Snap

Gerber plantaardige babyvoeding zelf proberen?

Denk jij er wel eens over na om een dagje minder vlees te gebruiken? Of eet je sowieso al plantaardig? Je kunt nu gratis een Gerber maaltijd proberen via deze link!

Wil je kans maken op een heel pakket plantaardige voeding plus een aantal heerlijke toetjes van Gerber? Check dan even deze winactie via mijn Instagramaccount!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Gerber babyvoeding.

1 jaar geleden

Ziet er goed uit zeg!! Helaas hier niet meer nodig, maar anders had ik het zeker wel gebruikt. Top zulke plantbased opties!

1 jaar geleden

Hier ben ik heel benieuwd naar! We zetten een hoop op tafel, maar daar is ook alles mee gezegd😅🙈 Wie weet is er bij Dex nog hoop!🤞

1 jaar geleden

Vanwege koemelkallergie eten we eigenlijk heel vaak plantaardig! Ideaal want dan weet je zeker dat er echt geen melk in zit 🙌