Klaar voor wat Foodies Kerstinspiratie?
Yes! Dé tijd van het jaar waarbij we helemaal los mogen gaan met koken. En nu moet ik zeggen, dit doe ik niet enkel met Kerst. Ik HOU van koken, wat proeven, van proberen, van mensen blij maken met een mooi gerecht. Niet alleen met Kerst, want ieder seizoen heeft weer iets unieks. Precies datgene wat koken zo ontzettend mooi en divers maakt. Ieder jaargetijde kent weer zijn eigen producten.
Vandaag mag ik jullie een stukje inspiratie meegeven in samenwerking met het magazine Foodies. Als jullie ook kook-fanaten zijn wisten jullie natuurlijk al dat het grote kerstnummer per 12 november verkrijgbaar is. En als je van vis houdt kan je helemaal je lol op met onderstaand gerecht. Laat het voorproeven beginnen!
Wat ik ga maken vind ik een geweldig lekkere binnenkomer als snack bij de borrel. Een bladerdeegpizza met tonijntapenade, artisjok en snijbiet. De snijbiet heb ik helaas niet kunnen vinden, maar die heb ik ook niet gemist.
Je kan de bladerdeegpizza beleggen hoe jij dat wil natuurlijk! Voor ieder wat wils. Zelf hou ik van het ontdekken van nieuwe smaken, en hoewel ik niet altijd even fan ben van tonijn kan ik deze variant toch wel enórm waarderen.
Wil je mijn volledige creatie zien? Check dan mijn IGTV op www.instagram.com/ditdoetdo
* Samenwerking @mamaplaats @foodiesmagazine