Hoe maak je de beste Halloween koekjes
Het is weer bijna zover! De griezeligste tijd van het jaar!De dagen worden korter en de nachten langer! (Helaas telt dit niet voor het slaappatroon van mijn jongens maar daar vertel ik jullie later wel iets over!)Het weer is ook echt Herfstweer.Dus ideaal om lekker thuis te blijven en aan het bakken te gaan.
Ik zal jullie alvast op weg helpen met de lekkerste koekjes.
Dus ideaal om lekker thuis te blijven en aan het bakken te gaan.
Het recept is super simpel!150 gram bloemsuiker250 gram roomboter450 gram bloem1 ei2 tl vanille extract
Dit doe je allemaal samen in een mengkom, kneed nu alles goed door elkaar.Vervolgens neem je twee vellen bakpapier en leg je de deeg er tussen.Rol nu alles tot een grote “pannenkoek” van ongeveer 0.5cm dik
Steek de leukste vormpjes uit en leg ze op de bakplaat.Verwarm de oven op +-150/160 graden. Laat de koekjes +-20 minuten bakken tot ze mooi goudbruin zijn!
Leg de koekjes op een rooster en laat ze volledig afkoelen.
Als de koekjes volledig afgekoeld zijn kan je aan de slag om ze te versieren!
Als je de koekjes in een blikkentrommel bewaard blijven ze heel lang houdbaar!
Veel Bakplezier!
PS: Ik haalde deze leuke bakvormpjes bij www.flingo.be
Liefs Sanne